Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Huiddoorvoeren

   Compleet assortiment huiddoorvoeren van kunststof, RVS of messing. Naast huiddoorvoeren hebben we alle onderdelen om een goed systeem aan te sluiten. Denk hierbij aan slangtules, kogelafsluiters en slangklemmen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   44 Producten

   Huiddoorvoeren

   Huiddoorvoer boot

   Een huiddoorvoer gaat door de romp van de boot. Op de huiddoorvoer kun je een slang of afsluiter aansluiten. Er zijn huiddoorvoeren met schroefdraad of huiddoorvoeren voor de boot met een slangtule waar je rechtstreeks de slang op kunt aansluiten. Bij montage van een afsluiter in de boot is het aan te raden om Sikaflex 291i te gebruiken. Dan ben je gegarandeerd van een goede afdichting rond de huiddoorvoer in de boot. Want water in de boot is wel het laatste wat we willen.


   Welke soorten huiddoorvoeren?

   • Kunststof huiddoorvoer
   • Messing huiddoorvoer
   • RVS huiddoorvoer
   • Huiddoorvoer met slangtule
   • Huiddoorvoer met schroefdraad
   • Huiddoorvoer met afsluiter

    


   Huiddoorvoer kunststof

   Kunststof huiddoorvoeren raden wij af onder water. Het beste is om de kunststof huiddoorvoeren boven de waterlijn te monteren. Onder water kun je bijvoorbeeld voor een messing huiddoorvoer kiezen. Bij Boottotaal hebben we kunststof huiddoorvoer met een slangtule. Op deze tule kun je direct een slang aansluiten. Naast rechte kunststof huiddoorvoeren hebben we ook haakse aansluitingen met ook een slangtule. Erg handig als er beperkte ruime is. Naast de standaard witte kunststof huiddoorvoeren hebben we ook kunststof huiddoorvoeren voorzien van RVS ring voor een mooie afwerking. 


   Huiddoorvoer RVS

   Voor een luxe afwerking hebben we RVS huiddoorvoeren. Deze zijn glimmend gepolijst voor een mooie afwerking. Ook deze RVS huiddoorvoeren zijn geschikt voor boven de waterlijn en voorzien van slangtule. De RVS huiddoorvoeren zijn er van 10 tot en met 52 mm. 


   Huiddoorvoer messing

   Onder water worden huiddoorvoeren blootgesteld aan allerlei invloeden en is kans op corrosie groot. Daarom is het belangrijk om onder water gebruik te maken van huiddoorvoeren van messing. Messing huiddoorvoeren zijn namelijk het best bestand tegen corrosie en aantasting door het water. Op de huiddoorvoer messing sluit je vervolgens een afsluiter aan zodat je beveiligd bent tegen lekkage. Op de afsluiter komt dan weer een slangtule waarop je de slang kunt aansluiten. Ook de huiddoorvoer messing dicht je eenvoudig en goed af met Sikaflex 291i