Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Aflakken voor de boot

   De boot verven is niet alleen belangrijk vanuit esthetisch oogpunt, maar ook om de boot te beschermen tegen weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Kies daarom voor een van onze kwalitatieve bootlakken.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   28 Producten
   International Super Gloss 750ml

   International Super Gloss 750ml

   1-Component, superieure hoogglanzende aflak op b...

   Deliverytime

   38,61
     Epifanes Waterlijnverf

     Epifanes Waterlijnverf

     Speciale Epifanes verf om een mooie strakke wate...

     Deliverytime

     14,-

       Aflakken voor de boot

       De boot verven is niet alleen belangrijk vanuit esthetisch oogpunt, maar ook om de boot te beschermen tegen weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Bij Boottotaal vind je naast antifouling, primers, vernis, plamuur en verdunners, een ruim assortiment hoogwaardige aflak waarmee je je boot voorziet van een glanzende en beschermende toplaag. We hebben bootlak van De IJssel, Epifanes, International en Tenco. De lak van deze topmerken shop je eenvoudig in onze webshop.

       Je boot aflakken met bootlak

       De romp en het dek van je schip worden geteisterd door zon, (zout) zeewater, regen, algenaangroei en meer. Zonder goede beschermlaag krijgt je boot al snel een verweerde look. Het is niet voor niets dat bootlak de sterkste laksoort is die er bestaat. Met bootlak creëer je een glanzende uv-bestendige, weerbestendige en krasvaste beschermlaag. Het aflakken van de boot moet wel eens in de zoveel tijd herhaald worden om de laklaag in goede conditie te houden. Wil je bootlak kopen in onze watersport webshop? Onderstaand een aantal tips voor het kiezen van de juiste lak:

       Materiaal: waar wil je de bootlak gebruiken? Bij elke bootlak staat aangegeven voor welke materialen de lak geschikt is, zoals hout, staal, aluminium en/of polyester.


       Kleur
       : de bootlak van Epifanes, De IJssel, International en Tenco is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je het product bestelt kun je een kleur kiezen.


       Boot interieur lakken
       : voor het aflakken van het interieur van de boot kun je ook bootlak gebruiken. Bij de product beschrijving staat aangegeven of de lak ook geschikt is voor binnen.


       Bootlak onder de waterlijn
       : bootlak is meestal niet geschikt voor onder de waterlijn, hiervoor kun je beter antifouling gebruiken.


       Antislip bootlak:
       wanneer je de aflak op het dek wilt toepassen, dan kunt u het beste kiezen voor de antislipverf van Epifanes. Deze slip- en slijtvaste verf helpt uitglijden op het dek voorkomen.


       Primer:
       voordat je de bootlak toepast, is het belangrijk dat je een goede primer aanbrengt zodat de jachtlak goed en egaal hecht. 

       Heb je nog vragen over het aflakken van je boot? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.