Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Zeiltassen

   Zeiltas kopen

   We hoeven een ervaren watersportliefhebber als u vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is en hoe prettig het kan zijn om tijdens uw boottrip in het bezit te zijn van een waterdichte zeiltas. Niet alleen heeft u een plek om uw spullen veilig op te bergen, maar ook houd u uw boot op deze manier mooi schoon en overzicht... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   Zeiltassen

   Zeiltas kopen

   We hoeven een ervaren watersportliefhebber als u vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is en hoe prettig het kan zijn om tijdens uw boottrip in het bezit te zijn van een waterdichte zeiltas. Niet alleen heeft u een plek om uw spullen veilig op te bergen, maar ook houd u uw boot op deze manier mooi schoon en overzichtelijk en dat is precies wat u tijdens uw boottrip moet hebben. U vindt uw nieuwe zeiltas uiteraard bij dé specialist op dit gebied: Boottotaal. Boottotaal is dé website van en voor watersportliefhebbers en daarom bent u ook zeker aan het juiste adres als u op zoek bent naar een passende waterdichte container voor uw volgende boottrip!

   Zeiltas: het assortiment van Boottotaal

   Zoals u misschien al heeft kunnen zien, vindt u op de website van Boottotaal een groot aanbod van allerlei verschillende soorten zeiltassen. Niet alleen zijn deze zeiltassen van de beste kwaliteit, maar ook bieden wij als Boottotaal zijnde dé service die u mag verwachten wanneer u een nieuwe zeiltas aanschaft. De kans is groot dat u af en toe het overzicht op onze website wat kwijt raakt door dat grote aanbod. We raden u om die reden ook ten zeerste aan om te allen tijde de productbeschrijving en -specificaties goed en tijdig door te nemen om eventuele misverstanden te voorkomen. Voor vragen en opmerkingen kunt u uiteraard altijd bij ons team vol specialisten terecht. We moeten er namelijk samen voor zorgen dat u de beste waterdichte zeiltas koopt voor uw volgende boottrip!

   Koop uw waterdichte zeiltas bij Boottotaal

   Voor het geval het nog niet duidelijk was: Boottotaal is dé specialist van en voor watersportliefhebbers en daarom bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres als het gaat over een waterdichte container. Wij bieden u uiteraard de kwaliteit die u nodig heeft tijdens uw volgende boottrip, maar we bieden daarnaast ook de service die u mag verwachten van een bedrijf als Boottotaal. Wanneer u uw nieuwe zeiltas via onze website aanschaft, komt ons team vol bezorgers direct in actie nadat de bestelling is bevestigd. Zij doen er alles aan om uw nieuwe waterdichte tas voor op boot zo spoedig mogelijk te bezorgen zodat u bij uw eerstvolgende boottrip kunt gaan genieten van alle voordelen die een zeiltas met zich meebrengt!

   Vragen, opmerkingen of klachten over een zeiltas?>

   Heeft u nog vragen over een waterdichte container of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er alles aan om u de voordelen van onze prachtige zeiljas te laten ervaren bij uw volgende boottrip!