Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Ankerlijnen

   Boottotaal biedt verschillende ankerlijnen. Een ankerlijn maak je eenvoudig aan het anker vast voordat je deze overboord gooit. Het anker graaft zich in de bodem, waardoor je boot stevig vast ligt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   11 Producten

   Ankerlijnen

   Boottotaal biedt verschillende ankerlijnen. Een ankerlijn is zeker noodzakelijk voor het gebruik van een anker. Een ankerlijn maak je aan het anker vast voordat je deze overboord gooit. Het anker graaft zich vervolgens in de bodem in. Je hijst het anker ook via de ankerlijn. Het voordeel is dat een ankerlijn in feite niet te lang kan zijn. Hoe langer de lijn, hoe beter het anker zich ingraaft. Een vuistregel is om de ankerlijn in ieder geval vijf keer de lengte van de waterdiepte te laten zijn. Overigens wordt een ankerlijn ook wel een ankertouw genoemd. Vanzelfsprekend is de werking hetzelfde.


   Ankerlijnen met lood verzwaard

   Zeker weten dat je boot goed vast ligt? Dan heb je een ankerlijn nodig. Zo ben je ervan verzekert dat de boot op de juiste plek blijft liggen. Het is belangrijk om de juiste lengte ankerlijn te lopen. Boottotaal biedt verschillende lengtes ankerlijnen. Ook hebben we ankerlijnen met lood. Deze lijnen hebben als voordeel dat ze verzwaard zijn door het lood. Er zeker van zijn dat andere boten niet over je ankerlijn heen ankeren? Geef dan aan waar je anker ligt door middel van een ankerboei.


   Materialen ankerlijnen

   Ons aanbod ankerlijnen is divers. Niet alleen bieden we verschillende kleuren aan. Ook is er keus uit lijnen met of zonder oog. De ankerlijnen bestaan over het algemeen over (gevlochten) polyester. Let op dat wanneer je het anker goed wil laten zakken en op de bodem wil houden:  Gebruik  tussen het anker en de ankerlijn een aantal meters ketting of loodlijn

   Ga je regelmatig het water op? Een goede ankerlijn, anker en ankerboei zijn dan van essentieel belang. Alles wat je nodig hebt als watersporter vind je bij Boottotaal. Naast ankers en toebehoren vind je bij ons ook alles op het gebied van veiligheid, navigatie, motoren en kleding.

   Snel en betrouwbaar

   Een geschikte ankerlijn gevonden? Bij Boottotaal verzekeren we je van een snelle verzending en garantie. Bij ons zit je goed voor je ankers, ankerlijnen en meerpennen. Ook alle denkbare bootankers hebben wij op voorraad waaronder de populaire paraplu ankers. Heb je vragen over het kopen van een geschikte anker of ankerlijn voor je boot? Vraag het ons gerust. Wij helpen je graag.