Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Vaarbewijs halen

   Wil je een vaarbewijs halen dan ben je bij Boottotaal aan het goede adres! Maandelijks dagcursussen door een Gediplomeerd Nautisch docent. Bekijk de planning en schrijf je direct in!... Toon meer

   Prijs

   -
   3 Producten

   Vaarbewijs halen

   Wil je een vaarbewijs halen dan ben je bij Boottotaal aan het goede adres! We bieden maandelijks dagcursussen aan zodat men een vaarbewijs kan halen. De cursusdagen vinden plaats op vrijdag of zaterdag en duren van 09.30u tot ongeveer 15.00u. Kijk rustig de planning na welke vaarbewijs je wil halen en welke datum je het beste schikt. Let op, het aantal deelnemers is max 12 en vol is vol. Wil je de verschillen weten wanneer je een vaarbewijs nodig hebt? Lees dan onze blog


   Dagcursus Vaarbewijs halen bij Boottotaal

   Momenteel bieden we twee verschillende dagcursussen aan om je vaarbewijs te halen. Vaarbewijs 1 voor de mensen die een boot hebben die langer is dan 15 meter of harder vaart dan 20km/u met als doel vooral lekkere boottochtjes maken op de kleinere binnen wateren en liever de grote rivieren overslaan. Wil je liever buiten de binnenwateren waren dan is Vaarbewijs 2 misschien interessant voor je. Het klein vaarbewijs II is geldig op ‘rivieren-kanalen-meren’, Eems/Dollard, de Waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer en op de Oosterschelde en Westerscheld Ook hier bieden we regelmatig een dagcursus "vaarbewijs halen" voor aan.


   Volledig verzorgd je vaarbewijs halen

   Onze dagcursussen zijn volledig verzorgd en worden gehouden op ons hoofdkantoor in Hedel (2 minuten van afslag A2). In kleine groepen van max 12 deelnemers krijg je les van een gediplomeerd Nautisch Docent. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en wordt de juiste afwisseling tussen theorie & praktijk gegarandeerd. De dagcursus is voor vaarbewijs 1 is inclusief het lesmateriaal. Dit betekent dat de presentaties van de docent beschikbaar zijn én dat het cursusboek "Leidraad voor het vaarbewijs" inbegrepen. Tijdens de cursus Vaarbewijs 2 wordt dit boek ook gebruikt. De cursus zelf is in inclusief passer en plotter ter waarde. Je mag “Leidraad voor het vaarbewijs” dan zelf meenemen Vanzelfsprekend verzorgen we ook een heerlijke lunch voor alle deelnemers.


   Examen via CBR; zelf inschrijven

   Let op: Boottotaal is alleen de dagcursus aanbieder om je vaarbewijs te halen. Het examen wordt verzorgd door het CBR. Hier dien je jezelf dus ook voor in te schrijven via het CBR. Een gezondheidsverklaring maakt deel uit van je aanvraag. Ook vind je op het CBR een aantal voorbeeld examens. In combinatie met de dagcursussen heb je de juiste voorbereiding en ga jij je vaarbewijs halen!

   Online Vaarbewijs: samenwerking met Vaarbewijsfilpmjes

   In het vaarseizoen is het te druk in onze showroom om de dagcursussen aan te bieden. Toch helpen we je ook graag dan bij het halen van je vaarbewijs. We zijn daarom een samenwerking gestart met Vaarbewijsfilmpjes, zodat jullie toch een goed uitgerust het water op kunnen!