Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Dekwaspompen

   Met een dekwaspomp kun je gemakkelijk je boot schoonmaken en afspoelen. Ieder booteigenaar vindt het belangrijk om zijn boot netjes schoon te houden. Daarom kiezen veel booteigenaren voor een dekwaspomp van Boottotaal.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   30 Producten
   SEAFLO dekwaskit 12 volt portable

   SEAFLO dekwaskit 12 volt portable

   Handige draagbare dekwaskit met 12 volt stekker.

   Deliverytime

   149,-

     Dekwaspompen

     Maar ook als set wordt deze veel verkocht. Bij een dekwasset wordt een spuitpistool, slang en waterfilter geleverd. Met een dekwaspomp haal je gemakkelijk water uit het wateroppervlak. Een dekwaspomp is namelijk zelfaanzuigend. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook de dekwaspomp aansluiten op je schoonwatertank. De dekwaspomp bouwt druk op en geeft zo'n 15-25 liter water per minuut om je dek of boot goed te kunnen afspuiten en schoon te maken. 


     Dekwaspomp 12 volt

     Dekwaspompen leveren we o.a. in 12 volt uitvoering. Deze dekwaspomp is gemakkelijk te installeren en wordt compleet geleverd. De pompen zijn zelfaanzuigend en er zijn modellen bij die een beperkte tijd droog kunnen lopen. Bij elke dekwaspomp staat vermeld wat de capaciteit is en de aanzuighoogte. 


     Dekwaspomp 24 volt

     Naast 12 volt dekwaspompen hebben we uiteraard ook dekwaspompen in 24 volt uitvoering. Voor beide voltages leveren we dekwaspompen van de bekende merken zoals Jabsco, Johnson, Allpa, en Seaflo. Zo bent je verzekerd van de beste kwaliteit dekwaspomp. En bij Boottotaal betaald je ook nog eens niet te veel!


     Dekwaspomp installeren

     Een dekwaspomp is eigenlijk heel gemakkelijk te installeren. Steeds meer booteigenaren kiezen voor een dekwaspomp of dekwasset. Je kunt de dekwaspomp installeren op het drinkwatersysteem van je boot of doormiddel van een huiddoorvoer het water opzuigen vanuit het oppervlaktewater. De meeste dekwaspompen zijn stille pompen en kunt je met vier schroeven of boutjes overal monteren. Met een dekwasset worden ook alle toebehoren geleverd zoals een spuitpistool, slang en aansluitingen. Daarnaast leveren we ook losse aansluitingen zodat je ook elders aan boord een aansluiting kunt maken voor de waterslang. 


     Dekwaspomp binnenvaart

      Zowel voor de recreatievaart als voor de binnenvaart leveren we dekwaspompen. Voor de binnenvaart zijn de dekwaspompen voorzien van extra capaciteit en hebben extra vrije uitloop capaciteit. Zo levert Boottotaal voor elk doeleinde een geschikte dekwaspomp.


     Dekwaspomp kopen

     Ons assortiment dekwaspompen wordt uit voorraad geleverd. Zo grijpt je nooit mis! En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Het assortiment dekwaspompen is groot bij Boottotaal. Naast dekwaspompen voor zoetwater leveren we ook zoutwater pompen. Heeft je vragen over het installeren of aanschaffen van een van onze dekwaspompen? Of over relevante producten als bilge pompen, koelwaterpompen of hoogwater alarmen? Vraag het gerust aan een van onze specialisten! Wij helpen je graag met het vinden van de beste boot pomp