Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betalen

  Hoe kan ik betalen?
  Dat gaat eenvoudig en vertrouwd bij Boottotaal. Wij staan voor blije klanten en richten dit noodzakelijke proces zo gemakkelijk mogelijk voor je in. Dit doen we natuurlijk alleen met de meest betrouwbare betaaloplossingen. Bekijk hieronder de lijst met betaalmethodes die wij aanbieden. 


                


  Ideal

  Met iDEAL reken je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen af. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Ideal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

  Paypal
  Indien je een Paypal rekening hebt kun je jouw bestelling hiermee eenvoudig betalen. Nog geen account? Maak deze eenvoudig aan op paypal.com 

  Visa Mastercard

  Natuurlijk worden VISA (Electron) en Mastercard ook geaccepteerd in onze webshop.

  Klarna - achteraf betalen
  Steeds meer mensen willen de mogelijkheid hebben om achter pas de bestelling te betalen. Dit gaat bij Boottotaal via Klarna. Heb je al een Klarna-account? Bekijk je bestelling thuis op je gemak, probeer en ervaar. Blij met de bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Klarna betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! De kosten voor Klarna bedragen €1,95.

  Maak een account aan via klarna.com

  Bankcontact
  Belgisch meest gebruikte manier van betalen. Snel, eenvoudig en veilig.

  Vooraf betalen via bank/giro overschrijving
  Als je bij het afrekenen van je product kiest voor vooraf overmaken, krijg je een ordernummer door per mail. Het openstaande bedrag kun je onder vermelding van het ordernummer overmaken op onze rekening. Dit kunt je doen met behulp van een normaal overschrijvingsformulier of via telebankieren. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij onmiddellijk de bestelling versturen.


  SOFORT Banking
  Sofort is uiterst betrouwbaar en betalen met Sofort is erg makkelijk. Sofort is interessant voor Het betaalsysteem is vooral populair in Duitsland, maar ook bij consumenten in Oostenrijk, Zwitserland en België.

  EPS
  De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten.

  Paysafecard
  Betaal snel en eenvoudig met Paysafecarc, de grootste online prepaid betaalmethode in 43 landen.