Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Betalen

   Hoe kan ik betalen?
   Dat gaat eenvoudig en vertrouwd bij Boottotaal. Wij staan voor blije klanten en richten dit noodzakelijke proces zo gemakkelijk mogelijk voor je in. Dit doen we natuurlijk alleen met de meest betrouwbare betaaloplossingen. Bekijk hieronder de lijst met betaalmethodes die wij aanbieden. 


            


   Ideal

   Met iDEAL reken je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen af. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Ideal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

   Visa Mastercard

   Natuurlijk worden VISA (Electron) en Mastercard ook geaccepteerd in onze webshop.

   Klarna - achteraf betalen
   Steeds meer mensen willen de mogelijkheid hebben om achter pas de bestelling te betalen. Dit gaat bij Boottotaal via Klarna. Heb je al een Klarna-account? Bekijk je bestelling thuis op je gemak, probeer en ervaar. Blij met de bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Klarna betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! De kosten voor Klarna bedragen €1,95.

   Maak een account aan via klarna.com

   Bankcontact
   Belgisch meest gebruikte manier van betalen. Snel, eenvoudig en veilig.

   Vooraf betalen via bank/giro overschrijving
   Als je bij het afrekenen van je product kiest voor vooraf overmaken, krijg je een ordernummer door per mail. Het openstaande bedrag kun je onder vermelding van het ordernummer overmaken op onze rekening. Dit kunt je doen met behulp van een normaal overschrijvingsformulier of via telebankieren. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij onmiddellijk de bestelling versturen.


   SOFORT Banking
   Sofort is uiterst betrouwbaar en betalen met Sofort is erg makkelijk. Sofort is interessant voor Het betaalsysteem is vooral populair in Duitsland, maar ook bij consumenten in Oostenrijk, Zwitserland en België.

   EPS
   De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten.