Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Kattenvesten

    Ook de kat gaat steeds vaker mee aan boord. Daarom heeft Boottotaal tegenwoordig ook een mooi assortiment katten zwemvesten van het merk Baltic. De kattenzwemvesten zijn voor katten en poezen van 0 tot 10 kg.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten
   Katten Zwemvest | 3-7 kg

   Katten Zwemvest | 3-7 kg

   Speciale pasvorm voor je kat of poes!

   Deliverytime

   47,50
     Katten Zwemvest | 0-3 kg

     Katten Zwemvest | 0-3 kg

     Speciale pasvorm voor je kat of poes!

     Deliverytime

     47,50
       Katten Zwemvest | 7-10 kg

       Katten Zwemvest | 7-10 kg

       Speciale pasvorm voor je kat of poes!

       Deliverytime

       47,50

         Kattenvesten

         Met een handig hengsel om je kat gemakkelijk aan boord te zetten. Doormiddel van verstelbare bandjes kunnen de zwemvesten en reddingsvesten voor de kat worden bevestigd.

         Kattenvesten op basis van gewicht

         Ieder kattenvest is verdeeld in een gewichtsklasse. Valt je kat binnen deze gewichtsklasse dan moet het katten zwemvest passen. De katten zwemvesten zijn voorzien van een hengsel boven op het kattenvest zodat je, je kat gemakkelijk vast kunt pakken. Ideaal om je kat van en aan boord kunt zetten.

         Het Kattenvest van Baltic is leverbaar in 3 maten. De reddingsvesten voor katten zijn er in de volgende maten: maat XS is geschikt voor katten van 0-3 kg. Maat S gaat van 3-7 kg en de maat M gaat van 7-10 kg. Door de smallere opening bij de nek en een extra band over de buik is dit katten zwemvest perfect geschikt voor iedere kat. De zwemvesten voor katten zijn goed schoon te maken. Gewoon met een sopje en warm water. Zo blijft het katten zwemvest altijd mooi schoon en fris voor je kat. Het kattenvest is voorzien van een ronde clip waar je eventueel een riempje aan kunt bevestigen. Deze ronde clip is stevig bevestigd aan het katten zwemvest zodat je ten allen tijde je kat goed kunt uitlaten en vasthouden.

         Vragen over katten zwemvesten?

         Heeft je een vraag over een van onze katten zwemvesten? Vraag het ons gerust! Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste katten zwemvest. Naast katten zwemvesten en reddingsvesten hebben we ook reddingsvesten en zwemvesten voor honden. De katten zwemvesten worden geleverd in een opvallende kleur zodat je, je kat altijd goed kunt zien.