Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Davits

   RVS davits van bekende merken als Allpa, Plastimo en Batsystem. Ze zijn leverbaar in de opties vaste, uitschuifbare en draaiende armen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   Davits

   Davits voor jouw boot aanschaffen? Een davit is een boot accessoire dat wordt toegepast om een bijboot, rubberboot of dinghy op te hangen en in het water te laten. Voor het ophangen van een bijboot worden over het algemeen niet één, maar twee davits gebruikt. Op deze wijze hangt de bijboot stabieler en kan zo op een veilige manier te water worden gelaten. Ben jij op zoek naar een davit voor jouw boot? Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. In ons assortiment vind je zowel uitschuifbare, vaste als elektrische davits. Welk type jij nodig hebt, is afhankelijk van diverse factoren; zoals het gewicht van de bijboot.


   Davit kopen

   Wil jij aan jouw boot twee davits bevestigen, zodat je een bijboot op verantwoorde wijze te water kunt laten? In ons assortiment vind jij wat je zoekt. Met een bijboot kan je op een gemakkelijke en snelle manier naar het vaste land varen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld boodschappen wilt doen. Het aan boord hebben van een bijboot of dinghy neemt echter veel ruimte in beslag. Door davits op het achterdek te monteren, bespaar je enorm veel ruimte en het te water laten van de boot gebeurt bovendien op een comfortabele manier.


   Verschillende soorten davits

   Wanneer jij één of meerdere davits wilt kopen, heb je de keuze uit drie verschillende soorten.

   Telescopische davits
   Als jouw boot een lang zwemplateau heeft, is de telescopische davit ideaal. Dit type davit is uitschuifbaar, waardoor je de bijboot op gemakkelijke wijze in het water kunt laten zakken. Voor het te water laten en hijsen van de boot, wordt een lier gebruikt. Hiervoor kan je de lier in de kuip of de lier die aan de davit is bevestigd, gebruiken.

   Davit met vaste arm
   De arm van dit type davit is niet uitschuifbaar. Vaste davits zijn geschikt voor boten met een rechte of schuine spiegel zonder zwemplateau. De davits zijn voorzien van lijnen en katrollen waarmee je de boot gemakkelijk in en uit het water kunt hijsen. Bij elke davits set in onze online watersportwinkel is het maximale gewicht dat de davits kunnen dragen zichtbaar. Let hier bij het plaatsen van jouw bestelling goed op.

   RVS davits draaibaar
   Naast davits met een vaste voet, zijn er ook draaibare davits verkrijgbaar. Hiermee bepaal je eenvoudig de hoek. Deze worden vaak geleverd met een ronde inbojevoet die je in het dek monteert.


   Meer informatie

   Boottotaal is dé online dealer van bekende watersportmerken, zoals Allpa, Suzuki, Garmin, Helly Hansen, Marine Business, Lewmar,Vetus en Plastimo. Met meer dan 40.000 watersportartikelen bieden wij alles voor de fanatieke watersporter. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze snel in huis hebt. Ook hebben we naast diverse soorten davits ook verschillende andere accessoires voor je boot in ons assortiment. Zo kun je denken aan zwemtrappen, stootranden, bootstoelen en biminitops. Ben je op zoek naar een RVS davit? Vandaag besteld, is binnen twee werkdagen in huis.