Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Buitenboordmotorhoes

   Een buitenboordmotor is vaak een hele investering. Om er lang van te genieten, is het niet alleen belangrijk om hem regelmatig te smeren en schoon te maken, maar ook dat je hem moet beschermen tegen invloeden van buitenaf.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten
   BEST VERKOCHT
   Buitenboordmotor hoes

   Buitenboordmotor hoes

   Stevige buitenboordmotorhoes voor bescherming va...

   Deliverytime

   15,95
     BOOTTOTAAL TIP
     Buitenboordmotor Hoes - EXTRA STERK

     Buitenboordmotor Hoes - EXTRA STERK

     Super actie! Sterke buitenboordmotor hoes voor e...

     Deliverytime

     19,95
       Voordeel pakker
       Buitenboordmotorhoes full body

       Buitenboordmotorhoes full body

       EngineCover buitenboordmotorhoezen Full Body Dit...

       Deliverytime

       26,45

         Buitenboordmotorhoes

         Een buitenboordmotor is vaak een hele investering. Om er lang van te genieten, is goed onderhoud belangrijk. Dat wil zeggen dat je hem regelmatig moet smeren en schoonmaken, maar ook dat je hem moet beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bij Boottotaal vind je, naast smeermiddelen en andere onderhoudsproducten voor je buitenboordmotor, een ruime collectie buitenboordmotorhoezen. Een buitenboordmotorhoes is een soort afdekzeil voor je buitenboordmotor. Deze kun je makkelijk en snel over de kap en/of schroef van je buitenboordmotor trekken wanneer je hem niet gebruikt. Zo blijft de motor beschermt tegen stof, regen, zon en schimmels.


         Soorten buitenboordmotorhoezen

         Of je nu een Yamaha, Suzuki, Honda, Selva, Evinrude, Johnson, Tohatsu of Mercury buitenboordmotor hebt, de meeste hoezen zijn universeel. Wel zijn er verschillende maten, afhankelijk van het aantal pk van je buitenboordmotor. Zo heeft Talamex een motorhoes voor een buitenboordmotor in de maten XXS (2-5 pk) tot XXL (150-200 pk). Ook Odesea heeft hoezen in verschillende maten. Bij Boottotaal vind je drie soorten buitenboordmotorhoezen:

         Beschermhoes schroef buitenboordmotor: ook wel propeller hoes genoemd. Deze schuif je over de schroef van je buitenboordmotor. Met een koord zet je de hoes vast. Hiermee wordt niet alleen de schroef beschermt, maar het voorkomt ook dat je zichzelf verwondt aan de schroef. Let op: in Duitsland is het verplicht om de schroef van je buitenboordmotor af te dekken wanneer je de boot vervoert over de weg.

         Hoes voor kap buitenboordmotor: de kap van je buitenboordmotor is onderhevig aan regen, stof en zon. Door een hoes over de kap te trekken voorkom je dat de kap verkleurt of vervuild raakt. De hoezen zijn gemaakt van UV-bestendig en schimmelwerend materiaal.

         Full body hoes buitenboordmotor: deze trek je over de hele buitenboordmotor zodat de kap, schroef en as beschermd blijven. Ideaal voor de winterstalling. Bij het product staat aangegeven voor welke afmeting van de buitenboordmotor de hoes geschikt is. Is een Ruddersafe geplaatst dan kan deze niet om hoes daar niet om heen. 


         Kan een buitenboordmotor tegen regen

         Het antwoord is simpel op deze vraag; Jazeker, een buitenboordmotor kan tegen regen. Maar waarom zou je dan toch voor een buitenboordmotorhoes kiezen? Ten eerste blijft jouw buitenboordmotor dan mooi schoon en beschermt de kap tegen UV-straling waardoor de buitenboordmotor veel langer zijn mooie glans behoudt. Maar ook komt er met regen veel vuiligheid mee en kan vuil en blaadjes zich gaan nestelen in en rondom de buitenboordmotor kap. Dit kan later weer problemen geven. Maar ook voorkomt een buitenboordmotorhoes beschadigingen aan de kap. Kies dus voor een passende buitenboordmotorhoes en bescherm jouw buitenboordmotor. 


         Hoes buitenboordmotor

         Bedek je buitenboordmotor met een hoes voor de buitenboordmotor om overtollig stof, vuil of insecten te voorkomen die de koelgaten of andere openingen van jouw buitenboordmotor kunnen verstoppen. Maar ook tijdens transport voorkom je schade met een van onze buitenboordmotor hoezen. 


         Boottotaal: alles voor je boot

         Met meer dan 40.000 watersportartikelen is Boottotaal een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Bij ons vind je bekende merken als Allpa, Garmin, Helly Hansen, Lewmar, Suzuki, Yamaha en Technautic. Daarnaast hebben wij een eigen label. Zo verkopen we onder andere Boottotaal buitenboordmotorhoezen.