Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bolfender

   Een bolfender is een rond stootkussen dat taps toeloopt. Het wordt gebruikt om schade aan de boot of het schip te voorkomen bij het afmeren. Een andere benaming voor een bolfender is kogelfender.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   25 Producten
   Pinksterdeal!
   Majoni bolfender Zwart

   Deliverytime

   34,95
     Pinksterdeal!
     Majoni bolfender Navy

     Deliverytime

     34,95
       Pinksterdeal!
       Majoni bolfender Blauw

       Deliverytime

       34,95
         Pinksterdeal!
         Majoni bolfender Wit

         Deliverytime

         34,95
           Talamex aanvaarzak

           Deliverytime

           87,10
             Majoni Bolfender | Antraciet

             Majoni Bolfender | Antraciet

             Majoni Bolfender Antraciet.

             Te verkrijgen in ...

             Deliverytime

             40,11
               Majoni Bolfender 45 - Wit

               Deliverytime

               46,48
                 Majoni Bolfender 55 - Wit

                 Deliverytime

                 58,15

                   Bolfender

                   De fender hangt tussen de boot en de kade of stijger. Een normale fender kan soms te weinig volume hebben, omdat de romp van een boot vrij sterk naar binnen kan lopen. Een bolfender is dan geschikter. Ze worden dan ook toegepast op de voorzijde van een boot. Je bevestigt de bolfender aan de railing met een fenderlijn. Om de bolfenders te beschermen zijn er speciale fenderhoezen verkrijgbaar bij Boottotaal.


                   Het juiste formaat bolfender

                   Als je een bolfender koop is het belangrijk dat deze niet te klein en niet te groot is. Het is raadzaam om vooraf te bekijken wat het juiste formaat bolfender voor je boot is. Het meest verkochte formaat is de bolfender met een diameter van 45 cm. Dit formaat wordt veel verkocht voor pleziervaart. Deze uitvoering fenders zijn door de vorm en omvang behoorlijk groot, denk hieraan als je de bolfenders aan dek of op een andere plaats wenst op te bergen. Andere formaten in ons assortiment:

                   • 35, hoogte 48 cm
                   • 45, hoogte 62 cm
                   • 55, hoogte 73 cm
                   • 65, hoogte 88 cm

                   De bolvormige fenders zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw en wit. Ze hebben allemaal een oog en zijn vervaardigd van duurzaam kunststof, hierdoor zijn ze ook op lange termijn en bij veelduidig gebruik nog steeds in goede conditie en behouden ze hun werking. De bolfenders zijn voorzien van een verzonken ventiel.


                   Bolfenders van Talamex

                   De bolfenders die wij leveren zijn van het merk Talamex. Dit merk staat garant voor goede kwaliteit. Ook rubberboten, landvasten, pikhaken en navigatieverlichting van Talamex vind je in onze webshop. Al onze watersport producten zijn scherp geprijsd en goed verpakt. Als geen ander begrijpen wij dat je het beste wil voor je boot, het bieden van kwalitatieve producten staat dan ook bij ons voorop.

                   Fenders en toebehoren

                   Het is belangrijk dat fenders goed geplaatst worden en dat ze niet te hard of zacht zijn opgeblazen. Fenders kunnen dan vervormen met warm weer. Ben je op zoek naar nieuwe bolfenders? Boottotaal heeft een ruim assortiment voor een scherpe prijs. Wil je stootwillen kopen, fenderlijnen, boegfenders of fenderklemmen? Wij hebben het voor je. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle producten gecategoriseerd, zo vindt je snel waar je naar op zoek bent voor je boot.