Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Karabijnhaken

   Karabijnhaken, ook wel musketonhaak of klephaak genoemd zijn onmisbaar aan boord. Het is een handige sluiting om snel en gemakkelijk een stevige bevestiging te maken. Het zijn handige haken, voor snelle verbindingen. Bekijk ons aanbod!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   66 Producten

   Karabijnhaken

   Karabijnhaak zeilboot

   Op een zeilboot is een karabijnhaak onder andere goed te gebruiken voor bevestiging van de tuigage. Maar ook op een motorboot zijn karabijnhaken handige sluitingen voor bijvoorbeeld de bevestiging van fendersankerlijnen en dergelijke. Naast deze mogelijkheden worden karabijnhaken ook vaak gebruikt voor de bevestiging van waterskilijnen of sleeplijnen. Kortom een handige sluiting voor veel verschillende toepassingen. De haak kan gemakkelijk open en dicht, vaak in één handbeweging.


   Karabijnhaak RVS

   Karabijnhaken zijn er in verschillende soorten en maten.

   - Karabijnhaak met knik; de traditionele haak met aan één zijde een scharnieerpunt.
   - Karabijnhaak met oog, hierin zit een oog waar een lijn aan bevestig kan worden zonder dat deze er uit kan als de karabijnhaak open is.
   - Karabijnhaak met kous, de schroefkous zorgt er voor dat de haak niet per ongeluk open kan.

   Per soort kan een keuze gemaakt worden uit de maat, er zijn verschillende diktes en lengtes.

   daarnaast wordt per maat wordt weergeven hoe sterk deze karabijnhaak is. Dit wordt weergegeven door middel van vermelding van de breekkracht. Het is belangrijk de juiste breekkracht te kiezen voor de juiste toepassing, zodat de karabijnhaak de kracht aan kan waar deze voor gebruikt wordt.

   De karabijnhaken zijn doorgaans van hoogwaardig RVS, ook zijn er haakjes van kunststof. Boottotaal verkoopt de karabijnhaken van verschillende merken onder andere TalamexAllpa, Sea to Summit.


   Karabijnhaken kopen

   Boottotaal heeft karabijnhaken in verschillende soorten en maten. Boottotaal is een van de grootste watersportwebwinkels van Nederland en België. Met meer dan 25.000 producten vind je bij ons alles om goed uitgerust het water op te gaan.

   Heb je nog vragen over een van onze producten of over de karabijnhaken, neem dan gerust contact met ons op.