Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bootverlichting

   Aan boord is bootverlichting onmisbaar. Niet alleen om de kajuit sfeervol te verlichting, maar ook om ’s nachts zichtbaar te zijn op zee. Op deze pagina vindt u ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   418 Producten
   Aanbieding t/m 15-4
   LED plafondlamp 158

   Deliverytime

   10,95
     Docking light RVS

     Deliverytime

     216,80
       Aanbieding t/m 15-4
       Toplicht batterij LED Zwart

       Toplicht batterij LED Zwart

       Toplicht op batterijen met een lengte van 66 cm....

       Deliverytime

       34,95

         Bootverlichting

         Bij Boottotaal vindt u een uitgebreid assortiment bootverlichting: van binnenverlichting tot navigatielampen. Vrijwel alle lampen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze binnen 2 werkdagen in huis heeft. 


         Soorten bootverlichting

         Bootverlichting is de algemene benaming voor alle soorten lampen die nodig zijn aan boord. Vaak heeft het licht een praktische functie, zoals navigatielampen, steigerverlichting en schijnwerpers, maar ook sfeerlicht valt onder bootverlichting, zoals wandlampen en kajuitlampen. Ons assortiment bootverlichting bestaat uit:  

         •   Hoofdlampen:
         de Petzl hoofdlampen zijn ideaal voor tijdens het nachtzeilen, maar kunnen ook worden gebruikt wanneer u in een donkere ruimte iets moet repareren. Doordat de lamp op uw hoofd zit, houdt u uw handen vrij om zich vast te houden of een klus te klaren.

         •   Navigatieverlichting:
         deze bootverlichting is groen rood en verplicht wanneer u ’s nachts aan het varen bent. U bent dan zichtbaar voor andere boten. Navigatieverlichting is vaak led-licht zodat het een lange levensduur heeft. Bij Boottotaal vindt u toplicht, heklicht en boordlichten van verschillende merken als Allpa, Talamex en Aquasignal.

         •   Kajuitverlichting:
         ons assortiment binnenverlichting voor de boot bestaat uit chromen en messing leeslampen, kajuitlampen, kaartleeslampen en meer. Kortom: alles om de kajuit sfeervol te verlichten. Vrijwel alle binnenverlichting is led-verlichting en geschikt voor 12, 24 en/of 30 Volt.

         •   Verlichting op batterijen: zoals navigatieverlichting op batterijen, waterproof zaklantaarns en toplichten op batterijen. Ideaal voor noodgevallen of wanneer u geen aansluiting heeft voor navigatieverlichting.

         •   Schijnwerpers:
         ook wel zoeklichten genoemd. Hiermee kunt u ’s nachts over het water schijnen, bijvoorbeeld om een boei of - in geval van nood - een drenkeling te zoeken.

         •   Onderwaterverlichting:
         deze led-lampen monteert u op het onderwaterschip van uw boot zodat uw boot ’s avonds mooi wordt verlicht. De verlichting is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

         •   Steigerverlichting:
         deze monteert u op de steiger van uw ligplaats zodat u ’s nachts goed kunt zien waar u loopt. De lampen werken vaak op zonne-energie zodat u geen stroom nodig heeft.   Bij Boottotaal hebben we bootverlichting van onder andere Allpa, Aquasignal, Båtsystem, Dock Edge, Easterner, Talamex en Waygroup. Deze waterdichte led-verlichting voor de boot is van hoge kwaliteit en vriendelijk geprijsd. Veel van de lampen shopt u bij ons met extra korting. Heeft u nog vragen over de bootverlichting? Neem gerust contact met ons op.