Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bootverlichting

   Aan boord is bootverlichting onmisbaar. Niet alleen om de kajuit sfeervol te verlichting, maar ook om ’s nachts zichtbaar te zijn op zee. Op deze pagina vindt u ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   391 Producten
   Voordeelpakker
   Toplicht batterij LED Zwart

   Toplicht batterij LED Zwart

   Toplicht op batterijen met een lengte van 66 cm....

   Deliverytime

   34,95

     Bootverlichting

     Bij Boottotaal vind je een uitgebreid assortiment bootverlichting: van binnenverlichting tot navigatielampen. Vrijwel alle lampen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze binnen 2 werkdagen in huis heeft. 


     Soorten bootverlichting

     Bootverlichting is de algemene benaming voor alle soorten lampen die nodig zijn aan boord. Vaak heeft het licht een praktische functie, zoals navigatielampen, steigerverlichting en schijnwerpers, maar ook sfeerlicht valt onder bootverlichting, zoals wandlampen en kajuitlampen. Ons assortiment bootverlichting bestaat uit:  

     •   Hoofdlampen:
     de Petzl hoofdlampen zijn ideaal voor tijdens het nachtzeilen, maar kunnen ook worden gebruikt wanneer je in een donkere ruimte iets moet repareren. Doordat de lamp op je hoofd zit, houd je je handen vrij om zich vast te houden of een klus te klaren.

     •   Navigatieverlichting:
     deze bootverlichting is groen rood en verplicht wanneer je ’s nachts aan het varen bent. Je bent dan zichtbaar voor andere boten. Navigatieverlichting is vaak led-licht zodat het een lange levensduur heeft. Bij Boottotaal vind je toplicht, heklicht en boordlichten van verschillende merken als Allpa, Talamex en Aquasignal.

     •   Kajuitverlichting:
     ons assortiment binnenverlichting voor de boot bestaat uit chromen en messing leeslampen, kajuitlampen, kaartleeslampen en meer. Kortom: alles om de kajuit sfeervol te verlichten. Vrijwel alle binnenverlichting is led-verlichting en geschikt voor 12, 24 en/of 30 Volt.

     •   Verlichting op batterijen: zoals navigatieverlichting op batterijen, waterproof zaklantaarns en toplichten op batterijen. Ideaal voor noodgevallen of wanneer je geen aansluiting heeft voor navigatieverlichting.

     •   Schijnwerpers:
     ook wel zoeklichten genoemd. Hiermee kun je ’s nachts over het water schijnen, bijvoorbeeld om een boei of - in geval van nood - een drenkeling te zoeken.

     •   Onderwaterverlichting:
     deze lampen monteer je op het onderwaterschip van jouw boot zodat jouw boot ’s avonds mooi wordt verlicht. De verlichting is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

     •   Steigerverlichting:
     deze monteer je op de steiger van jouw ligplaats zodat je ’s nachts goed kunt zien waar je loopt. De lampen werken vaak op zonne-energie zodat je geen stroom nodig heeft.  Bij Boottotaal hebben we bootverlichting van onder andere Allpa, Aquasignal, Båtsystem, Dock Edge, Easterner, Talamex en Waygroup. Deze waterdichte led-verlichting voor de boot is van hoge kwaliteit en vriendelijk geprijsd. V

     Heb je nog vragen over de bootverlichting? Neem gerust contact met ons op en loop eens binnen in onze showroom in Hedel!