Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Boothoezen en dekzeilen

   Of je nu een zeilboot, rubberboot, sloep, tender, optimist of open (motor)boot heeft, bij Boottotaal vind je voor elke boot een geschikt afdekzeil.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   67 Producten
   BEST VERKOCHT
   Dekkleed voor boten

   Dekkleed voor boten

   Universeel dekzeil voor je boot. Past op een slo...

   Deliverytime

   64,60
     EXTRA KWALITEIT
     Dekkleed voor boten DeLuxe

     Dekkleed voor boten DeLuxe

     Sterke boothoes voor diverse boten in een ruime ...

     Deliverytime

     89,-
       BOOTTOTAAL TIP
       Universeel afdekzeil - Grijs

       Universeel afdekzeil - Grijs

       Perfect voor zowel trailering en opslag.
       Titan...

       Deliverytime

       39,95
         Geldig t/m 29 september
         Boothoes De Luxe zwart

         Boothoes De Luxe zwart

         Stevige en kwalitatieve zwarte boothoes.

         Deliverytime

         179,-
           Geldig t/m 29 september
           Boothoes grijs L 600-660 cm | B 240 cm

           Boothoes grijs L 600-660 cm | B 240 cm

           Universeel afdekzeil - Grijs - 600D - L 600-660 ...

           Deliverytime

           108,-
             Geldig t/m 29 september
             Rubberboothoes | 2,26m -2,54m | Zwart

             Rubberboothoes | 2,26m -2,54m | Zwart

             De in kwaliteit en duurzaamheid uitblinkende rub...

             Deliverytime

             71,-

               Boothoezen en dekzeilen

               Door het gebruiken van een boothoes of dekzeil bescherm je de boot tegen regen, zon, vuil en andere invloeden van buitenaf. Natuurlijk is elke boothoes waterdicht en ademend. Daarnaast hebben wij voor verschillende boten een boothoessteun die zorgt dat je het dekzeil strak over de boot kunt spannen. Wil je een dekzeil voor de boot op maat laten maken? Vaak is dat niet nodig, een universele hoes kan passend gemaakt worden voor elke boot.


               Boothoes en dekzeil kopen: waar moet je op letten?

               De dekzeilen zijn in verschillende maten leverbaar. De maten die bij het product staan, zijn de maten van de boot. De zeilen zelf zijn iets ruimer, hierdoor kan er bijvoorbeeld een boothoes steunpaal onder worden geplaatst. Door iets onder het zeil te plaatsen creëert je een tent, hierdoor kan het regenwater van het zeil af lopen. Hoe je het dekzeil op de boot moet bevestigen, hangt af van de boothoes. Sommige boothoezen hebben een elastiek rondom, andere hebben spanbanden. Om de boothoes goed op zijn plek te houden, kun je zandzakjes voor dekzeilen en/of de zuignappen voor dekzeilen gebruiken.


               Ons assortiment boothoezen en dekzeilen

               Wij bieden onder andere de volgende boothoezen en dekzeilen:

               - Universele dekzeilen: deze zijn geschikt voor verschillende soorten boten. Welk dekzeil je nodig hebt, hangt af van de maat van je boot. Bij Boottotaal vindt je o.a. universele boothoezen en dekzeilen van Allpa, Talamex en Odesea. Tip! Een universele boothoes is goedkoper dan een op maat gemaakt dekzeil.

               - Dekzeil rubberboot: een rubberboothoes is vlak, zonder bolling, en trek je strak over de boot. De boothoes is leverbaar in het zwart en grijs.

               - Boothoes 600D: dit is een veel verkochte, sterke boothoes. 600D staat voor 600 Denier en geeft de dikte aan van de hoes.

               - Odesea boothoes: zwarte boothoezen geven je boot een luxe look. Odesea heeft prachtige zwarte hoezen voor verschillende boten.

               - Winterkleden: een winterkleed voor de boot is rechthoekig en vlak en wordt geleverd in universele maten zoals 3x4 meter, 6x8 meter en 10x12 meter. Aan de rand van het winterkleed zitten ogen voor de bevestiging aan je boot. Winterkleden zijn in verschillende diktes verkrijgbaar.

               - Dektent sloep: heeft je een tender of een andere sloep? Met een universeel dekzeil in combinatie met een zeilspanner of steunpaal van Boottotaal hoeft je geen dure boothoes op maat te laten maken.

               - Buitenboordmotorhoezen: naast een boothoes voor je boot zijn er ook speciale beschermhoezen voor de buitenboordmotor, schroef, staartstuk en console. Ook deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

               Of je nu een boothoes zoekt voor een boot van 4, 6 of 8 meter, bij Boottotaal vind je boothoezen in alle maten en van alle merken. Bovendien zijn de meeste dekzeilen uit voorraad leverbaar waardoor je het snel in huis heeft.

               Om je boot zomer en winter te beschermen tegen vuil en weersinvloeden is het belangrijk een dekzeil of boothoes te gebruiken. Een dekzeil of boothoes beschermt tegen regen, maar ook tegen zon.

               Het is belangrijk de juiste hoes voor je boot te kiezen.

               De dekzeilen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Dekkleed voor boten deluxe, boothoes zilver en dekkleed voor boten zijn in verschillende maten leverbaar. De maten die er bij staan zijn de maten van de boot. De zeilen zelf zijn wat ruimer. Ook hebben de zeilen een bolling zodat er wat onder geplaatst kan worden en het water er af kan lopen. De zeilen zijn er in verschillende uitvoeringen prijsklassen. Naast dekzeilen leveren we ook biminitop's voor op de boot. 

               Het zijn universele zeilen, iedere boot is anders, met de nodige hulpmiddelen kan je het zeil naar je boot pas maken. Zo kan je met zandzakjes voor dekzeilen en met de zuignap voor dekzeilen het zeil goed op de plek houden. De boothoes steunpaal of het boothoes steunsysteem kan onder het zeil geplaatst worden om een tent te creëren zodat het water er af kan lopen.

               Het rubberboot dekzeil is speciaal voor rubberboten. Ze zijn vlak en hebben geen bolling. Het rubberbootdekzeil is leverbaar in grijs en zwart. Naast verschil in kleur zit er ook een verschil in kwaliteit.

               Het Winterkleed is rechthoekig en vlak. Dit heeft geen bolling, het kan op maat om je boot worden heen gevouwen. De maten die er bij staan zijn de werkelijke maten van het winterkleed. Aan de rand van winterkleed zitten ogen voor bevestiging. Het winterkleed kan in verschillende dikte/ sterkte en in verschillende maten worden gekozen.

               Naast de kleden voor de boot zijn er ook Buitenboordmotorhoezen in Beschermhoes schroef en beschermhoes staartstuk

                

               Veelgestelde vragen

               Kan ik een bootzeil op maat laten maken?
               Ja, dat kan zeker! Lees hier onze blog "Boothoes op maat" over de voor en nadelen!

               Hoe weet ik of ik de goede maat boothoes bestel?
               Alle afmetingen staan duidelijk vermeld op de productpagina's. Mocht je toch nog twijfelen kunt je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder!

               Moet ik met de maat rekening houden met een verhoogd middenstuk van de boot?
               Nee, dit hoeft niet. Hier is al rekening mee gehouden in de afmetingen.

               Hoe maak ik de boethoes of het dekkleed vast aan de boot?
               Aan de rand van de boot zitten ogen voor bevestiging. Dit is gemakkelijk en snel vast te maken.