Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Vuilwaterpomp

   Een vuilwaterpomp is speciaal gemaakt voor het leegpompen van je vuilwatertank. Een vuilwaterpomp voor de boot is zelfaanzuigend en kan bovenop de vuilwatertank of er naast worden gemonteerd.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten
   Voordeel pakker
   Jabsco Diafragma Vuilwaterpomp

   Jabsco Diafragma Vuilwaterpomp

   Krachtige vuilwaterpomp. Flexibele installatie en compact ontwerp. De pomp is droogloopveilig en tot 3 m droog zelfaanzuigend. Er is geen filter nodig...

   Deliverytime

   289,95
     Voordeel pakker
     Allpa versnijdingspomp

     Allpa versnijdingspomp

     Zelfaanzuigende vuilwaterpomp voor het legen van vuilwatertanks. Inclusief vermaler.

     Deliverytime

     142,50
       Voordeel pakker
       Johnson zelfaanzuigende vuilwaterpomp

       Johnson zelfaanzuigende vuilwaterpomp

       De Johnson versnijderpomp TA3P10-19 zorgt voor toiletafval. Een mes versnippert het toiletafval voordat het door de afvoerslang wordt weggepompt.

       Deliverytime

       179,-
         Voordeel pakker
         Albin marcerator pomp 43L

         Albin marcerator pomp 43L

         Vuilwaterpomp die het vuil uit een toilet of vuilwatertank vermaalt en wegpompt.

         Deliverytime

         139,-

           Vuilwaterpomp

           Wanneer je aan boord gebruikmaakt van sanitaire voorzieningen zoals een douche, scheepstoilet en/of spoelbak, heb je ook een vuilwatertank en vuilwaterpomp nodig voor het opslaan en afvoeren van grijs en zwart water. Bij Boottotaal vind je een ruim assortiment vuilwaterpompen van bekende merken als Allpa, Johnson en Seaflo. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor je de pomp binnen enkele dagen in huis heeft.


           Wat doet een vuilwaterpomp?

           Vervuild douchewater, toiletwater en afwaswater kunnen niet zomaar de zee in worden gepompt. Dit afvalwater, ook wel grijs water (douche- en afwaswater) en zwart water (toiletwater) genoemd, mag alleen worden geloosd op de daarvoor bestemde plekken. Een vuilwaterpomp is speciaal gemaakt voor het leegpompen van je vuilwatertank. De pomp is meestal zelfaanzuigend en kan bovenop de vuilwatertank of ernaast worden gemonteerd.

           Vuilwaterpompen leveren wij in 12 of 24 volt. Deze pompen zijn speciaal gemaakt voor het vermalen en verpompen van vuilwater. Je kunt hiervoor geen gewone bilgepomp of drinkwaterpomp gebruiken. Andersom kan wel: een vuilwaterpomp is soms ook geschikt als bilgepomp of toiletpomp, zoals de Johnson vuilwaterpomp. Dit staat aangegeven bij de productdetails. Hier vindt je ook de capaciteit van de pomp, ofwel hoeveel liter water de pomp per minuut kan afvoeren. Hoe groter de capaciteit, hoe sneller je vuilwatertank leeg is. Je kunt ook kiezen voor een vuilwaterpomp met versnijder, dit wordt een versnijdingspomp genoemd.


           Vuilwaterpomp kopen voor de boot

           Bij Boottotaal vindt je een grote collectie bootpompen van Jabsco, Johnson, Seaflo, Albin, TMC, Anchor, Vetus en andere bekende en betrouwbare merken. Hiermee wordt het aan- en afvoeren van (vervuild) water of brandstof volledig geautomatiseerd zodat je zorgeloos van je dag op het water kunt genieten. Heeft je nog vragen over de vuilwaterpompen op deze pagina of een van de andere bootpompen uit onze collectie? Denk bijvoorbeeld aan koelwater pompen, impellerpompen,bilgepompen Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag specialistisch advies.