Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Almanak

  Boottotaal levert ANWB water almanakken uit voorraad. Zowel Almanak deel 1 als deel 2 is altijd op voorraad bij ons. Naast de bekende ANWB almanak leveren we ook de REEDS almanak. Wij zorgen er voor dat u altijd de meest recente almanak van ons ontvangt.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Almanak

   

  ANWB Almanak deel 1- 2020

  Het is verplicht om het vaarreglement aan boord te hebben als u gaat varen. Met de ANWB water almanak heeft u alle vaarregels aan boord van uw schip. De ANWB almanak bevat het Binnenvaart Politie Reglement van Nederland en België. Naast het verplichte reglement staat er in deel 1 van de ANWB almanak ook informatie en tips over het voeren van een vlag, vaarinstructies en informatie voor de Nederlandse en Belgische vaarwateren. Iedere 2 jaar wordt een nieuwe Almanak deel 1 uitgegeven met de nieuwste informatie. Voor nu is dat de ANWB almanak deel 1 editie 2019 - 2020. 

  Almanak deel 1 bevat. 

  - Met handboek voor de marifonie in de binnenvaart (NL/B)
  - Met Binnenvaartpolitiereglement (NL)
  - Met Belgisch politiereglement

  ANWB Almanak deel 2 - 2020

  Jaarlijks wordt Almanak deel 2 vernieuwd en voorzien van de meest recente informatie op en rond het water. Almanak staat boordevol informatie met brug en sluis tijden, informatie over jachthavens en praktische vaarinformatie. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »