Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Elektrische buitenboordmotor set aanbiedingen

   Wat leuk! Jij bent op zoek naar een elektrische buitenboordmotor set, zodat je binnenkort goed voorbereid het water op kunt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Elektrische buitenboordmotor set aanbiedingen

   Natuurlijk kan je ervoor kiezen om alle onderdelen los te bestellen, maar wanneer je zowel een elektromotor als een outdoorbox en acculader nodig hebt, kan je deze ook als complete set bestellen. Je profiteert op deze manier van een leuke korting en bent er zeker van dat alle onderdelen perfect bij elkaar passen.

   Zorgeloos het water op? Bij Boottotaal maken we het waar.

   Minn Kota elektromotor

   Kies je voor een Minn Kota elektromotor, dan kies je voor kwaliteit. Het merk is al jaren de absolute nummer één op het gebied van elektro- en fluistermotoren en is erg geliefd bij vissers.


   Rebelcell Outdoorbox

   Met de Rebelcell Outdoorbox haal jij een fantastische accu in huis. De Rebelcell Outdoorbox is water- en spatdicht waardoor je deze ook ‘s-nachts in de boot kan laten staan. Het is een accu van de allerhoogste kwaliteit en je zal er dan ook gegarandeerd jarenlang plezier van hebben. Op de Outdoorbox kan je bovendien niet alleen de elektromotor, maar ook een koelbox aansluiten; ideaal voor lange vissessies.


   Acculader

   Een accu kan natuurlijk niet zonder acculader. Om deze reden zit er in onze elektrische buitenboordmotor set dan ook een krachtige acculader inbegrepen. Laat jouw accu voordat je het water opgaat altijd op, zodat je nooit vroegtijdig hoeft terug te keren. Let er hierbij op dat je de accu tot maximaal 80% leeg vaart. Op deze manier verliest de accu minder snel zijn vermogen.


   Elektrische buitenboordmotor set kopen

   Een elektrische buitenboordmotor set aanschaffen? In onze webshop ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Alle sets zijn door onze experts zorgvuldig samengesteld, zodat het voor jou eenvoudig kiezen is.


   Meer informatie

   Heb je een vraag over onze elektrische buitenboordmotor set? Of wil je meer weten over één van onze andere elektrische boot producten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om jou te adviseren.