Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Omvormers en laders

   Om altijd gebruik te kunnen maken van je 12v, 24v en 230v apparaten aan boord, heb je naast een accu ook een acculader en omvormer nodig. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   110 Producten
   Dometic SinePower DSP-RCT

   Deliverytime

   82,40
     Dometic SinePower DSP-EM

     Deliverytime

     152,50
       43321000 EasyCharge 10A-2

       Deliverytime

       167,30
         Dometic SinePower DSP 624

         Deliverytime

         365,-
           Dometic SinePower DSP 412

           Deliverytime

           161,50
             Dometic SinePower DSP 1824T

             Deliverytime

             1.179,-
               Dometic SinePower DSP 1812T

               Deliverytime

               1.179,-
                 ChargeMaster 24/12-3

                 Deliverytime

                 462,10

                   Omvormers en laders

                   Bij Boottotaal bieden we een groot assortiment acculaders, accu-omvormers en gecombineerde acculaders/omvormers van Mastervolt en Victron. Deze producten kunnen wij uit voorraad leveren zodat je ze binnen enkele dagen in huis hebt.


                   Victron en Mastervolt omvormers voor de boot

                   Elektriciteit aan boord verhoogt het comfort en gemak van het nautische leven. Hiermee kun je gebruikmaken van allerlei apparatuur zoals een koelkast, televisie, koffiezetapparaat en magnetron, maar ook van navigatie-apparatuur en -verlichting. Een accu zorgt ervoor dat je altijd voorzien bent van stroom, ook wanneer je aan het varen bent. Het enige nadeel van een bootaccu is dan het maar 12 of 24 volt levert. Een apparaat dat alleen op 230v werkt, kan daardoor niet worden gebruikt. De oplossing: een accu omvormer. Hiermee wordt de accustroom omgezet naar 230 volt zodat je ook huishoudelijke apparaten kunt gebruiken zoals een televisie of koffiezetapparaat. Bij Boottotaal vind je Mastervolt en Victron omvormers. Welke omvormer je nodig hebt, hangt af van de totale wattage die je 230 volt apparaten verbruiken wanneer ze tegelijk worden gebruikt.


                   Mastervolt en Victron acculader 12 v en 24v

                   Een acculader 12v of 24v wordt gebruikt om je accu(’s) aan boord op te laden zodat je nooit met een lege accu te kampen hebt. Welke acculader je nodig hebt, hangt af van de capaciteit van de accu (voltage en ampère) en de hoeveelheid accu’s die je wilt aansluiten. Deze informatie staat bij elke Victron en Mastervolt acculader aangegeven. Voor de Victron acculader geldt dat je gebruik kunt maken van de gratis VictronConnect App. Hiermee kun je op je telefoon zien hoe vol je accu is.


                   Combinatie acculader/omvormer

                   De Victron MultiPlus en de Mastervolt Mass Combi zijn gecombineerde acculaders/omvormers. Hiermee kun je zowel je accu’s opladen als stroom omzetten van 12v naar 230v. Met deze geavanceerde apparaten sla je dus twee vliergen in één klap.

                   Naast omvormers en acculaders vind je ook diodebruggenschakelpanelenaccuschakelaarszonnepanelen en stopcontacten voor de boot