Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Omvormers en laders

  Om altijd gebruik te kunnen maken van uw 12v, 24v en 230v apparaten aan boord, heeft u naast een accu ook een acculader en omvormer nodig. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  98 Producten

  Omvormers en laders

  Bij Boottotaal bieden we een groot assortiment acculaders, accu-omvormers en gecombineerde acculaders/omvormers van Mastervolt en Victron. Deze producten kunnen wij uit voorraad leveren zodat u ze binnen enkele dagen in huis heeft.

  Victron en Mastervolt omvormers voor de boot

  Elektriciteit aan boord verhoogt het comfort en gemak van het nautische leven. Hiermee kunt u gebruikmaken van allerlei apparatuur zoals een koelkast, televisie, koffiezetapparaat en magnetron, maar ook van navigatie-apparatuur en -verlichting. Een accu zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent van stroom, ook wanneer u aan het varen bent. Het enige nadeel van een bootaccu is dan het maar 12 of 24 volt levert. Een apparaat dat alleen op 230v werkt, kan daardoor niet worden gebruikt. De oplossing: een accu omvormer. Hiermee wordt de accustroom omgezet naar 230 volt zodat u ook huishoudelijke apparaten kunt gebruiken zoals een televisie of koffiezetapparaat. Bij Boottotaal vindt u Mastervolt en Victron omvormers. Welke omvormer u nodig heeft, hangt af van de totale wattage die uw 230 volt apparaten verbruiken wanneer ze tegelijk worden gebruikt.

  Mastervolt en Victron acculader 12 v en 24v

  Een acculader 12v of 24v wordt gebruikt om uw accu(’s) aan boord op te laden zodat u nooit met een lege accu te kampen heeft. Welke acculader u nodig heeft, hangt af van de capaciteit van de accu (voltage en ampère) en de hoeveelheid accu’s die u wilt aansluiten. Deze informatie staat bij elke Victron en Mastervolt acculader aangegeven. Voor de Victron acculader geldt dat u gebruik kunt maken van de gratis VictronConnect App. Hiermee kunt u op uw telefoon zien hoe vol uw accu is.

  Combinatie acculader/omvormer

  De Victron MultiPlus en de Mastervolt Mass Combi zijn gecombineerde acculaders/omvormers. Hiermee kunt u zowel uw accu’s opladen als stroom omzetten van 12v naar 230v. Met deze geavanceerde apparaten slaat u dus twee vliergen in één klap.

  Naast omvormers en acculaders vindt u ook diodebruggenschakelpanelenaccuschakelaarszonnepanelen en stopcontacten voor de boot

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »