Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Steigerverlichting

   Ga veilig je steiger, ligplaats of vlonder op met onze mooie steigerverlichting. Onze oerdegelijke steigerverlichting maakt gebruik van zonne energie. Zo heb je niets te maken met het trekken van stroomdraden wat ook nog eens gevoelig is rond het water.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten

   Steigerverlichting

   Naast het fuctionele geeft steigerverlichting ook nog eens een mooi sfeertje op en rond de steiger. Wie wil er nou niet naar zijn boot lopen door een baand van luxe verlichting. De steigerverlichting wordt gemonteerd door enkel 2 schroeven of bouten. Veder doet de zon zijn werk. Zodra het donker begint te worden springt de verlichting aan tot een maximum van 12 uur. 

   De steigerlampen zijn mooi plat van formaat waardoor de verlichting geen obstakel zal vormen op de steiger. Je kunt er gewoon overheen lopen of rijden met je bagagewagen.


   Verlichting voor op de steiger

   De lampen voor op de steiger kunnen worden gemonteerd op steigers die zowel in zout als zoet water liggen. De lampen zijn alle van het kwaliteitsmerk Dock Edge. Dock Edge is het watersportmerk wat gespecialseerd is in steigerbenodigdheden en aanlegmogelijkgheden. Zo heeft dit merk naast de steigerlampen ook aanleghengels. Deze hengels worden gebruikt om boten aan te leggen aan de steiger zonder dat ze werkelijk de steiger raken. Bij golfslag zal je boot dan ook niet beschadigen. De aanleghengels zijn er voor verschillende type boten. Naast de steigerverlichting zijn ook de aanleghengels van top kwaliteit. 


   Steigerverlichting kopen

   De Dock Edge solar steigerlampen worden direct uit voorraad geleverd. Heeft je een vraag of advies nodig over deze mooie steigerlampen neem dan gerust contact met een van onze watersportspecialisten op! Zij helpen je graag bij een of meerdere vragen. Naast de steigerlampen levert Boottotaal nog eens 50.000+ watersportartikelen voor op en rond je boot. Dit alles snel geleverd op elk gewenst moment.