Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Lattenbodems voor de boot

   Ben jij op zoek naar een lattenbodem voor jouw boot? Wij hebben verschillende lattenbodems die jij zelf gemakkelijk op maat kunt maken. Gaat het om een Frans bed of een V-bed in de punt, geen enkel probleem! Wij hebben de oplossing.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Lattenbodems voor de boot

   Veel mensen ervaren rugklachten tijdens het slapen aan boord. Een lattenbodem kan hierbijn helpen om de nachtrust weer terug te brengen. Deze lattenbodems zijn zo gemaakt dat je de lattenbodem in iedere vorm kunt zagen. Geschikt voor elk type en vorm bed aan boord. De Yachtiflex lattenbodems zijn zo gemaakt dat je ze makkelijk kunt oprollen. Dit is handig als je bijvoorbeeld opbergruimte onder je bed hebt. 


   Lattenbodem op maat voor de boot


   Met een eenvoudige zaag kun je de laten zo inkorten dat de lattenbodem de vorm aanneemt van het bed. Een extra voordeel van de lattenbodems is dat jouw matras kan ventileren. Als een matras namelijk direct op het hout ligt kan deze verstikken en voor schimmelvorming zorgen. Met een lattenbodem op maat voor je boot slaap je niet alleen lekkerder maar zorgt het ook voor gezonde ventilatie.