Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Ankerboeien

   Bij Boottotaal verkopen we verschillende ankerboeien van Talamex en Allpa. Deze zijn uit voorraad leverbaar. Een ankerboei markeert de plek waar uw anker ligt. Zo voorkomt u dat uw ankerlijn verstrikt raakt met andere ankerlijnen of dat een andere boot te... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten
   Drijvers

   Deliverytime

   33,40

     Ankerboeien

     Bij Boottotaal verkopen we verschillende ankerboeien van Talamex en Allpa. Deze zijn uit voorraad leverbaar. Een ankerboei markeert de plek waar je anker ligt. Zo voorkom je dat jouw ankerlijn verstrikt raakt met andere ankerlijnen of dat een andere boot tegen je ankerketting vaart. Een ankerboei is oranje, rood of geel en bevestig je met een lijn aan het anker. 


     Hoe gebruik je een ankerboei?

     Zeker ’s zomers is het heerlijk om voor anker te gaan zodat jij en je bemanning even een frisse duik kunnen nemen. Maar het anker uitgooien, kan ook handig zijn wanneer je motorpech hebt of onderweg wil schuilen voor het slechte weer. Bij Boottotaal vind je ankers en alle andere benodigdheden die bij het voor anker gaan goed van pas komen. Zoals ankerlierenankerkettingen op maat en ankerlijnen.

     Wanneer je het anker uitgooit, is het raadzaam om een ankerboei te gebruiken. De boei markeert de plek waar je anker ligt. Zo kunnen andere watersporters daar rekening mee houden wanneer zij hun anker uitrollen of langs je varen. Daarbij kan een ankerboei je redder in nood zijn wanneer je anker klemzit op de bodem. Door aan de ankerboei te trekken, kan het zomaar zijn dat uw anker loskomt. Bij Boottotaal vind je ook ankerballen. Een ankerbal hijs je in de stag van je boot zodat andere watersporters zien dat je voor anker ligt.


     Ankerboei kopen bij Boottotaal

     Is een ankerboei verplicht? Nee, maar toch raden we het sterk aan om een ankerboei te gebruiken. Het is voor jezelf en andere watersporters prettig om te weten waar je anker ligt. Bij Boottotaal vind je ankerboeien voor een scherpe prijs. De boeien zijn verkrijgbaar in verschillende diameters: 150 mm t/m 600 mm. Ook voor lijndrijvers van Allpa ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer weten over ankerboeien of heb je een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.