Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Paalbumper

   De kans op beschadigingen aan uw boot minimaliseren? Gebruik dan een paalbumper. Bij Boottotaal zijn deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   8 Producten

   Paalbumper

   Een ding is zeker, de kleuren sluiten goed aan op vrijwel iedere boot. Dankzij onze paalbumper, of dockfender, kunt u voortaan veilig afmeren zonder u zorgen te hoeven maken over schade. Bevestig de paalbumper en creëer zo een veilige thuishaven. In onze webshop vindt u paalbumpers in diverse uitvoeringen. Door ze goed te monteren zitten ze definitief aan de paal vast waardoor ze niet verschuiven of scheef gaan hangen. Maak een keuze uit ons assortiment en biedt uw boot de bescherming die het nodig heeft.

   Paalbumpers in blauw, wit, zwart en grijs

   Paalbumpers zijn er in vier kleuren. Een populaire kleur is zwart, maar ook blauw wordt veel verkocht. Veel mensen kiezen ervoor om de kleur van de paalbumper af te stemmen op hun boot of matchen met hun stootwillen. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel.

   Steigerfenders

   Ligt uw boot langere tijd aan de steiger? Steigerfenders zijn dan onmisbaar. Een boot kan namelijk door de wind of zwaar weer gemakkelijk tegen de steiger botsen en hierdoor kunnen er krassen op de lak van de boot komen. Dit voorkomt u door steigerfenders tussen de boot en de steiger te plaatsen. Ze zijn gemakkelijk te monteren en gaan jarenlang mee. De meeste varianten zijn gemaakt van kunststof, dus licht van gewicht en waterbestendig.

   Het assortiment van Boottotaal

   Een goede bootuitrusting is van groot belang. Welke items heeft u nou nodig om goed het water op te gaan? Wij voorzien u graag van advies en helpen u de juiste producten te vinden. Naast paalbumpers biedt Boottotaal een compleet aanbod watersportartikelen. Zo hebben we rubberboten, zwemvesten, zeilkleding, motoren en schoonmaakmiddelen. Ontdek de vele fender mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw boot en toebehoren. Onze webshop is gericht op zowel beginners als professionals. Bij ieder product vindt u gedetailleerde informatie zodat u precies weet hoe een artikel te gebruiken is. Bent u naar iets op zoek wat u niet kunt vinden? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

   Paalbumpers kopen

   Heeft u onze collectie paalbumpers bekeken en mooi exemplaar kunnen vinden? Of bent u wellicht op zoek naar multifenders of aanleg- ringen of  hengels? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel via onze webshop en wij zorgen ervoor dat u uw paalbumper binnen enkele dagen in huis heeft.