Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   EHBO kits

   Voor iedereen een passende EHBO koffer of tas. Naast de standaard EHBO doosjes hebben we ook waterdichte EHBO tassen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten

   EHBO kits

   Een goede EHBO-uitrusting is essentieel aan boord van elke boot. Bij een ongeval of noodzakelijke medische zorg op de boot of het strand is het belangrijk om een EHBO koffer bij de hand te hebben. 

   In ieder geval is het raadzaam om goed uitgerust te zijn, zodat gewonden of zieken aan boord zo goed mogelijk kunnen worden geholpen. De basis EHBO-kit moet zeker het volgende bevatten:

   Pleisters, EHBO-zwachtels, vingerzwachtels, zwachtels, wondkompressen, coolpacks, reddingsdekens, fixatiezwachtels, driehoeksdoek, verbandschaar, tekentang, wegwerphandschoenen, desinfectiemiddelen, huidreinigingsdoekjes.

   Daarnaast moet een EHBO-doos worden aangevuld door een apotheek aan boord met nuttige medicijnen zoals insectenwerende middelen, pijnstillers en medicijnen tegen zeeziekte. EHBO-koffers en de apotheek aan boord moeten voor iedereen zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk zijn aan boord.