Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Kajuitverlichting

   Met verlichting geef je jouw boot zeker een luxe look. Daarnaast is uiteraard ook praktisch om je boot te voorzien van kajuitverlichting. Bekijk ons ruime assortiment op deze pagina.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   115 Producten
   Wandlamp

   Deliverytime

   94,95

     Kajuitverlichting

     U kunt kiezen uit wandlampen, maar ook spots en plafondlampen. Hiermee is het van belang dat het praktisch is, maar ook dat het in uw interieur past én geschikt voor in de boot en dus eventueel tegen water kan. Want hoewel het binnenverlichting betreft, is er nog de kans dat het in aanraking komt met water.

     Verschillende soorten verlichting boot

     In het assortiment van Boottotaal vindt u alleen binnenverlichting van kwaliteit. Boottotaal wordt namelijk gerund door echte watersportliefhebbers en -specialisten en wij weten waar een binnenverlichting voor op een boot aan moet voldoen. Wij bieden binnenverlichting aan van Allpa, Batsystem, Quick, Talamex en Waygroup, allen gerenommeerde merken in de watersportwereld, waar we ze uiteraard op geselecteerd hebben. Naast de verschillende merken heeft u ook keuze uit verschillende modellen, kleuren en sterktes van het licht. Welke verlichting past bij uw boot?

     LED verlichting

     LED verlichting zien we overal terug en uiteraard dus ook op het water aan de binnen- en buitenkant van de boot. Niet gek ook, want LED is een stuk goedkoper dan een traditionele lamp. Dat heeft vooral te maken met het verschil in stroomverbruik: met LED verbruikt u ongeveer 80% minder stroom, dan met traditionele verlichting. Een groot voordeel voor het gebruikmaken van uw boot is dat de accu’s veel langer mee kunnen, daarnaast is het minder gevoelig voor trillingen, oftewel de golven bijvoorbeeld. Wisselende spanningen? Ook daar is een LED lamp bestand tegen.

     Kajuitverlichting voor uw boot koopt u bij Boottotaal

     Binnenverlichting voor uw boot van goede kwaliteit koopt u bij Boottotaal. Wij bieden een groot assortiment binnenverlichting aan voor u boot, geschikt voor 12 Volt en voor 24 Volt, maar ook voor 30 Volt, dit staat gemeld bij de producten. Daarnaast vindt u ook benodigdheden als dimmers, schakelaars en aansluitmateriaal in onze webshop. Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u meer weten over binnenverlichting voor op uw boot? Neem dan gerust contact met ons op! We staat u graag te woord.