Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Funtubes 4+ persoons

   Al in bezit van een funtube 2 persoons? Met de funtubes 4 persoons hebt dubbel zoveel plezier! Schuif maar op de Jobe band, of de Jobe funtube zitbank. En, zitten ze allemaal? Gaan met die banaan!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   Funtubes 4+ persoons

   De lange banaan die we kennen van zonnige vakanties, is echt niet alleen voorbehouden aan de Middellandse of Adriatische zee, maar is gewoon online via ons verkrijgbaar en snel in huis. Bij Boottotaal vindt je stevige funtubes, van een Jobe funtube 2 persoons tot verschillende versies voor 4 personen.


   Band achter boot? Regels in achting!

   Gaat je varen met een funtube band achter de boot? Dan is het belangrijk een aantal regels in acht te nemen voor ieders veiligheid. Ga ten eerste voor kwaliteit. Alle funtubes  bij Boottotaal zijn gemaakt van sterk en stevig materiaal. Maar om verder volop van deze funtubes te genieten, is het belangrijk even bij het volgende stil te staan:

   ·       Blijf altijd met minstens twee personen achter in de boot. Terwijl de een de snelheid opvoert en koers houdt, houdt de ander de waaghalzen in de gaten.

   ·       Zorg voor een touw dat blijft drijven achter de boot. Denk aan een waterskilijn of een landvast. Deze kunnen niet snel in de motor terechtkomen.

   ·       Bedenk dat scherpe bochten een stuk achter de boot, twee keer zo hard kunnen gaan als de werkelijke snelheid. Houd je dus aan de adviessnelheid van maximaal 45 km/uur en kijk extra uit met bochten.


   Verschillende funtubes 4 persoons

   Wie blijft het langst zitten? Met zijn vieren op een funtube wordt dat een uitdagend spel. Bij Boottotaal kunt je de strijd aan op drie verschillende funtubes 4 persoons:

   ·       Jobe Airstream

   ·       Jobe Chaser

   ·       Jobe Sonar

   De Sonar -variant werkt als een funtube zitbank. Gezellig zittend naast elkaar of knielend achter een verhoging. Relaxen, of meer actie? Met de Airstream Funtubes 4 persoons (Jobe Airstream 4 persoons) vliegt je serieus over het water. Dat is voor de echte dare devils.  De Chaser is een klassieke funtube, zoals de banaan op zee. Voor degenen met passie voor watersport en zin in een stevige stoot adrenaline op zijn tijd.


   Funtube: hoeveel pk?

   Een zwemband achter de boot gaat meestal gepaard met een relaxt, zonnig binnenvaart-tochtje. Vooral kinderen kunnen al snel op zo’n zwemband terecht, daar is niet veel pk voor nodig. Maar met een funtube? Hoeveel pk daarvoor nodig is? Check altijd van tevoren het vermogen van je boot in verhouding met de grootte van de funtube. Een funtubes 4 persoons heeft uiteraard meer kracht nodig voor een goede portie plezier en behoud van je boot. Wij helpen je graag aan de juiste keuze!


   Bekijk ook: Alle funtubes | 1 persoons funtubes | 2 persoons funtubes | 3 persoons funtubes