Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Brandstoftanks

   Heb je een nieuwe brandstoftank nodig voor je diesel of benzine motor? Dan ben je bij Boottotaal aan het juiste adres!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   70 Producten
   Beste keus
   Mobiele brandstoftank DuraMax 53 liter

   Deliverytime

   192,-
     Voordeelpakker
     Kunststof inbouw brandstoftank 53 Liter

     Deliverytime

     117,-
       Voordeelpakker
       Kunststof inbouw brandstoftank 70 Liter

       Deliverytime

       128,-

         Brandstoftanks

         Boottotaal levert benzinetanks voor buitenboordmotoren van alle merken. De brandstoftanks zijn er van 12 tot 25 liter. Zo hoef je niet elke keer je buitenboordmotor te vullen met brandstof. Voor de brandstoftanks hebben de bijpassende brandstofslang en brandstofstekkers. Voor de merken van o.a. Yamaha, Suzuki, Mercury, Honda, Tohatsu, Selva, Johnson, Evinrude en Mariner hebben we dus een passende oplossing. Heb je een vraag over een van onze buitenboordmotortanken. Vraag het ons gerust. 


         Benzinetank buitenboordmotor compleet

         Naast losse benzinetanks voor de buitenboordmotor levert Boottotaal ook complete sets met een brandstoftank, slang plus bal, tankkoppeling en een motor brandstofkoppeling. Let wel dat ieder merk buitenboordmotor zijn eigen koppeling heeft. Alle brandstofkoppelingen lijken op elkaar maar passen niet op alle merken. Dus kies je een complete set brandstoftank met toebehoren maak dan ook de juiste keus buitenboordmotor. Het voordeel van een complete set benzinetank is dat je alles compleet hebt en je niet zelf de set hoeft samen te stellen. De complete benzinetank sets voor de buitenboordmotor zijn ook nog gunstiger geprijsd dan alle losse onderdelen samen.   


         Benzinetank 12 of 25 liter

         Losse benzinetanks voor de buitenboordmotor zijn er in 12 of ongeveer 25 liter. Afhankelijk van het verbruik en de ruimte in je boot kies je voor de juiste inhoud benzinetank. Over het algemeen wordt t/m 8 pk voor een 12 liter brandstoftank gekozen. Bij grotere buitenboordmotoren kiest men voor een grotere benzinetank. Naast losse externe benzinetanks kunt je ook voor een inbouwtank kiezen. Deze kunt je gemakkelijk zelf plaatsen in je boot en wordt op dezelfde manier aangesloten als een losse externe benzinetank.   

         Benzinetank buitenboordmotor Yamaha 

         Naast onze universele benzinetanks leveren we ook originele benzinetanks voor Yamaha, Suzuki en Mercury buitenboordmotoren. Ook deze tanks zijn leverbaar in twee maten. Naast de originele benzinetanks leveren we ook de originele olie's, brandstofslangen, brandstofkoppelingen en overige toebehoren.   

         Kijk oo gerust verder rond op de rest van onze site. Wij bieden het meest complete aanbod in watersportartikelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan rubberboten, bootstoelen en elektromotoren. Wij helpen je graag goed uitgerust het water op!