Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Landvastveren

   Landvastveren zorgen er voor dat je landvasten langer mee gaan en de schokken worden geabsorbeerd waardoor je boot minder schommelt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   Landvastveren

   Wanneer je in de haven ligt met onstuimig weer, kan het zijn dat je boot gaat deinen. Deze deining zorgt voor een schokkerig effect en zeker ’s nachts - als je slaapt - kan dat oncomfortabel en onrustig zijn. Door landvastveren aan je aanmeerlijnen te bevestigen, worden de schokken geabsorbeerd waardoor je de deining minder voelt. Bij Boottotaal hebben we verschillende soorten landvastveren van Talamex, Allpa en Easterner.


   Soorten landvastveren

   Naast landvasten in verschillende diktes, vind je bij Boottotaal landvastveren die je aan de aanmeerlijnen kunt bevestigen. Deze veren voorkomen het schokeffect wanneer je boot ligt te deinen in een haven. Dat is niet alleen prettig voor je, maar ook beter voor je boot. Bovendien gaan deze veren slijtage van de landvasten tegen. Je heeft de keuze uit twee verschillende veren:

   • Landvastveer rubber: een rubberen landvastveer vangt de schokken op wanneer je boot door golfslag ligt te deinen. je ‘vlecht’ de landvast eenvoudig door de veer. Bij de rubberen landvastveren staat aangegeven voor welke lijndiktes de veren geschikt zijn. Bij Boottotaal vindt je rubberen landvastveren van Easterner voor lijnen tot 12, 16 of 20 mm.

   • Landvastveer rvs: landvastveren van rvs zijn geschikt voor alle lijndiktes. Deze bevestigt je aan de landvast tussen wal en schip. De veer vangt alle ‘klappen’ op waardoor je minder last heeft van de deining. Allpa heeft landvastveren met kunststof kappen die voorkomen dat de veren een piepend geluid maken.

   Om optimaal profijt te hebben van de landvastveren, is het aan te raden om aan elke landvast die je aan de steiger vastmaakt, een veer te bevestigen. Ook fenders  zorgen voor extra demping.


   Landvastveren online kopen

   Boottotaal is één van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Met meer dan 25.000 producten bieden wij alles voor watersportliefhebbers en booteigenaren zoals bootaccessoiresschoonmaakproducten, funsportartikelen, reddingsmiddelen en nog veel meer. Heb je nog vragen over een product? Neem gerust contact met ons op.