Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Landvastveren

  Landvastveren zorgen er voor dat uw landvasten langer mee gaan en de schokken worden geabsorbeerd waardoor uw boot minder schommelt.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  21 Producten
  Aanbieding
  RVS Landvastveer
  € 15,95
  Landvastveer 10-12mm
  € 22,10

  Landvastveren

  Wanneer u in de haven ligt met onstuimig weer, kan het zijn dat uw boot gaat deinen. Deze deining zorgt voor een schokkerig effect en zeker ’s nachts - als u slaapt - kan dat oncomfortabel en onrustig zijn. Door landvastveren aan uw aanmeerlijnen te bevestigen, worden de schokken geabsorbeerd waardoor u de deining minder voelt. Bij Boottotaal hebben we verschillende soorten landvastveren van Talamex, Allpa en Easterner.

  Soorten landvastveren

  Naast landvasten in verschillende diktes, vindt u bij Boottotaal landvastveren die u aan de aanmeerlijnen kunt bevestigen. Deze veren voorkomen het schokeffect wanneer uw boot ligt te deinen in een haven. Dat is niet alleen prettig voor u, maar ook beter voor uw boot. Bovendien gaan deze veren slijtage van de landvasten tegen. U heeft de keuze uit twee verschillende veren:

  •   Landvastveer rubber: een rubberen landvastveer vangt de schokken op wanneer uw boot door golfslag ligt te deinen. U ‘vlecht’ de landvast eenvoudig door de veer. Bij de rubberen landvastveren staat aangegeven voor welke lijndiktes de veren geschikt zijn. Bij Boottotaal vindt u rubberen landvastveren van Easterner voor lijnen tot 12, 16 of 20 mm.
  •   Landvastveer rvs: landvastveren van rvs zijn geschikt voor alle lijndiktes. Deze bevestigt u aan de landvast tussen wal en schip. De veer vangt alle ‘klappen’ op waardoor u minder last heeft van de deining. Allpa heeft landvastveren met kunststof kappen die voorkomen dat de veren een piepend geluid maken.

  Om optimaal profijt te hebben van de landvastveren, is het aan te raden om aan elke landvast die u aan de steiger vastmaakt, een veer te bevestigen. Ook fenders  zorgen voor extra demping.

  Landvastveren online kopen

  Boottotaal is één van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Met meer dan 25.000 producten bieden wij alles voor watersportliefhebbers en booteigenaren zoals bootaccessoiresschoonmaakproducten, funsportartikelen, reddingsmiddelen en nog veel meer. Heeft u nog vragen over een product? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »