Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Horren en verduistering

   Bij Boottotaal vind je horren en verduistering van Waterline Design. Dit merk is gespecialiseerd op het gebied van muggenhorren, verduistering en zonwering aan boord.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   42 Producten
   Waterline verduistering met ventilatie voor vluchtluik

   Waterline verduistering met ventilatie voor vluchtluik

   Deze Waterline Verduistering met Muggenhor voor het luik houdt het lekker koel en insectenvrij in uw kajuit. Dit zijn natuurlijk twee vereisten als u ...

   Deliverytime

   43,20

     Horren en verduistering

     Muggen zijn gek op waterrijke gebieden. Zomers kun je dus veel last hebben van muggen aan boord. Zeker ’s nachts is dat erg vervelend. Om te voorkomen dat muggen naar binnen vliegen door een dakluik, patrijspoort of de kajuitingang bieden wij speciale horren die je eenvoudig kunt bevestigen. Sommige horren hebben ook een verduisterende functie. 


     Hor voor vluchtluik boot

     Een vluchtluik, ook wel dekluik of dakluik genoemd, bevindt zich boven op het dek. Behalve dat je het luik kunt gebruiken om doorheen te vluchten in geval van nood, dient het ook voor het ventileren van de kajuit. Nadeel is wel dat muggen, wespen en andere insecten hun weg naar binnen vinden wanneer het luik op een kier staat. Dit kun je eenvoudig voorkomen door een hor voor het vluchtluik te plaatsen. De Waterline hor bevestig je met een zuignap aan het plexiglas van je vluchtluik. Door de sluiting strak te trekken, klemt de hor zich onder het kozijn waardoor muggen geen kans krijgen. De hor is fijnmazig waardoor zelfs de kleinste muggen en insecten niet naar binnen kunnen.

     In onze watersport webshop vind je ook een Waterline hor voor het dakluik mét verduistering. Hiermee houd je niet alleen muggen, maar ook daglicht tegen waardoor je een insectenvrije, donkere kajuit creëert. De hor bestaat uit twee lagen: een zilverkleurig verduisteringsmateriaal en een fijn muskietennet. Het zilveren materiaal reflecteert zonlicht waardoor het minder warm wordt in de kajuit.


     Hor kajuitingang en patrijspoort

     Ook voor de kajuitingang kun je een hor plaatsen. Deze maak je aan de bovenkant vast met twee touwtjes of met de meegeleverde zuignappen. Aan de onderkant zit een verzwaring zodat het horgodijn op zijn plaats blijft. Je kunt de onderkant optillen om naar binnen en naar buiten te gaan. De Waterline hor voor de kajuitingang heeft ook een verduisterende laag zodat het in de kajuit koel en donker blijft.

     Voor de patrijspoorten levert Waterline speciale horren die je aan de buitenkant van het raam vastmaakt met een zuignap. Hierdoor kun je het raampje alsnog gewoon naar binnen openklappen voor ventilatie.

     Alle Waterline horren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden geleverd in een handige opbergtas. De horren kunnen op vrijwel alle standaard vluchtluiken, kajuitingangen en patrijspoorten worden toegepast. Heeft je nog vragen over de horren en verduistering voor de boot? Neem gerust contact met ons op.