Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Inspectieluiken

   Een inspectieluik voor de boot dient als waterdichte en brandwerende afsluiting van elektra, gas en andere (technische) voorzieningen. Met een inspectieluik zorg je ervoor dat je te alle tijden toegang houdt tot deze voorzieningen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   54 Producten
   Luik

   Deliverytime

   81,50
     Kunststof Luik 290 x 290mm

     Kunststof Luik 290 x 290mm

     Een waterdicht inspectie en toegangsluik gemaakt...

     Deliverytime

     75,27

       Inspectieluiken

       je kunt een luik eenvoudig zelf monteren in het dek, de vloer of een wand. Bij Boottotaal vind je naast dekluiken, ventilatieroosters en patrijspoorten, een zorgvuldige selectie inspectieluiken van kwalitatieve watersportmerken als Talamex en Allpa.


       Soorten inspectieluiken en inspectiedeksels

       Inspectieluiken zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Wanneer je een inspectieluik wilt kopen, moet je zichzelf het volgende afvragen:

       ·       Waar moet het inspectieluik worden geïnstalleerd?
       ·       Moet er over het luik gelopen kunnen worden?
       ·       Moet het inspectieluik brandwerend zijn?
       ·       Kies je voor een inspectieluik van RVS, aluminium of kunststof?
       ·       Je kunt kiezen tussen een inspectieluik met een draaideksel of een kantelbare klep. Het is helemaal aan je welke je kiest. Bedenk wel: met een inspectieluik met klep creëer je een grotere toegang tot de ruimte daaronder.   
       ·       Uit veiligheidsoverwegingen kan het soms noodzakelijk zijn om een slot op je luik te monteren. Bij Boottotaal zijn deze sloten los verkrijgbaar.


       Bij Boottotaal zijn sommige inspectieluiken in meerdere maten verkrijgbaar, deze staan aangegeven bij het product zelf. Zo is het kunststof luik van Talamex verkrijgbaar in 270x375, 370x375 en 606x353 mm.


       Inspectieluiken en dekselluiken bij Boottotaal

       Boottotaal heeft de meest gangbare inspectieluiken voor op de boot voor je verzameld. Kleine ronde of vierkante exemplaren. Voor het opbergen van kostbaarheden als portemonnee, sieraden en sleutels kun je gebruik maken van een inspectieluik met waterzak. Bekijk voor alle opties voor het droog en veilig houden alle opbergsystemen voor op de boot bij Boottotaal. En ben je op zoek naar een goed en degelijk dekluik om de kajuit betrouwbaar mee af te sluiten? Bekijk dan hier de dekluiken van Boottotaal.