Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Schroefasvet

   Schroefasvet is speciaal ontwikkeld voor het smeren van schroefassen van de boot.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Schroefasvet

   Door water, vuil en wrijving droogt de schroefas van je boot snel uit. Wanneer je geen schroefasvet gebruikt, zorgt dat ervoor dat de as sneller slijt met alle gevolgen van dien. Het vet kan niet alleen gebruikt worden voor de schroefas, maar ook voor andere beweegbare metalen delen zoals kogellagers, pompen, ankerkettingen, pompen en lieren. Schroefasvet hecht perfect aan metaal. Het gaat corrosie tegen en is bestand tegen zoet en zout water. Bij Boottotaal verkopen we kwalitatieve schroefasvet, onder andere van Starbrite.


   Schroefasvet kopen: koker of blik

   Moet je schroefasvet bijvullen? Dat kan op twee manieren:

   •   Schroefasvet koker: de schroefas van je boot is niet altijd makkelijk bereikbaar. Wanneer je de as wilt smeren, is het handig om een schroefasvetkoker te gebruiken. Deze kunt je plaatsen in een smeerpistool. Het werkt ongeveer hetzelfde als een kitpistool, alleen zit er een verlengstuk aan dat ervoor zorgt dat je dichter bij de schroefas kunt komen. Starbrite biedt een handig pakket inclusief smeerpistool en schroefasvetkoker. De kokers en smeerpistolen zijn ook los verkrijgbaar.

   •   Schroefasvet in blik: wanneer je veel schroefasvet moet bijvullen, kunt je het beste gaan voor een blik schroefasvet van 5 kg. Starbrite schroefasvet in blik of koker is waterbestendig en kan worden gebruikt voor het smeren van allerlei corrosiegevoelige bootonderdelen.


   Boottotaal: alles voor het onderhoud van je boot

   Bij Boottotaal hebben we meer dan 25.000 watersportartikelen die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Naast bootmeubels, zeilkleding, funsportproducten, buitenboordmotoren, navigatiebenodigdheden, bootaccessoires en apparatuur, bieden wij een grote collectie onderhoudsproducten zoals schoonmaakmiddelen, smeermiddelen en schroefasvet. Bijna alles is uit voorraad leverbaar waardoor we het binnen twee werkdagen kunnen thuisbezorgen. Bent je niet tevreden of heeft je het verkeerde besteld? Ruilen of retourneren is bij ons geen probleem. Heeft je vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op.