Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Masten

   Bij Boottotaal bent u tijdens uw zoektocht naar een mast voor uw boot op de juiste plek. Bij ons vindt u zowel siermasten als voeten van Talamex en ARC Marine. Boottotaal is een webshop door en voor watersportliefhebbers, hierdoor weten wij als geen ander... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   8 Producten

   Masten

   Wij kiezen alle producten zorgvuldig uit en hebben het meest complete aanbod aan watersportartikelen. Wat betreft uw nieuwe mast, wij bieden siermasten en voeten aan van twee verschillende merken. Hieronder lichten we deze verder toe.


   Talemex masten

   Het merk Talamex is het private label van Lankhorst Taselaar. Boottotaal is al jaren met trots officieel dealer van de Talamex producten. Binnen ons assortiment vindt u Talamex masten van mahonie/essen in verschillende lengtes. Of u nu op zoek bent naar een mast met een mastlengte van 100 cm, 125 cm, 150 cm of 175 cm; bij ons bent u aan het juiste adres. Iedere mast is scherp geprijsd en wordt goed verpakt, op kwaliteit wordt niet bespaard.


   ARC Marine masten

   Al sinds 1973 kiezen pleziervaart, jachthavens en weven voor de hoge kwaliteit, luxe, betrouwbaarheid en duurzaamheid die het merk ARC Marine garandeert. Hierdoor is ARC Marine een van de meest vooraanstaande leveranciers in teakhouten scheepsbenodigdheden en watersportaccessoires ter wereld. De masten zijn stroomlijn motorbootsmasten met een groef voor een verlichtingskabel. Kiest u voor een mast van ARC Marine? Deze masten zijn gemaakt van teakhout en verkrijgbaar in de lengtes 75 cm, 110 cm en 140 cm. Uw mast wordt compleet geleverd inclusief teak mastvoet en zaling.


   Betrouwbare producten en snelle service

   Heeft u een geschikte mast gevonden? Een siermast kopen bij ons is heel gemakkelijk. Wij leveren bijna alles direct uit voorraad en ruilen of retourneren is geen enkel probleem. Vanaf een besteld bedrag van €99,- is de verzending gratis. We bieden het meest completen aanbod in watersportartikelen, dus kijk gerust rond op de rest van onze website. Heeft u nog vragen over een bepaalde mast of bijvoorbeeld over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.