Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je goed uitgerust het water op!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Primers

  Een boot vraagt jaarlijks om een grondige onderhoudsbeurt. Daar hoort ook het verven van de boot bij. Een goed opgebouwde verflaag zorgt er niet alleen voor dat uw boot de blikvanger van de haven wordt, maar ook dat de romp en het dek beschermd blijven te... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  33 Producten
  Metallic primocon primer

  Deliverytime

  42,69
    Interprotect primer 750ml

    Deliverytime

    36,95
      Hempel's Primer Undercoat

      Deliverytime

      28,70
        Hempel's Light Primer

        Deliverytime

        28,50
          Hempel's High Protect II

          Deliverytime

          59,40
            Hempel's Epoxy Filler

            Deliverytime

            34,90
              Hempel's Sealer

              Deliverytime

              37,10
                Hempel's Profair

                Deliverytime

                83,-
                  Sika® Primer 210 250 ml

                  Deliverytime

                  40,25
                    Primer 209 N 30 ml

                    Deliverytime

                    15,75

                      Primers

                      Een kwalitatieve primer is de belangrijkste basis voor een goed opgebouwde verflaag. Bij Boottotaal vindt u primers van Epifanes, International, De IJssel en Sika. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor u snel aan de slag kunt met het verven van uw boot.

                      Bootprimer: de belangrijkste basis

                      Zoals de naam al zegt is een primer de eerste laag die u aanbrengt wanneer u de boot gaat verven. Of u nu de romp gaat schilderen, het onderwaterschip, de kuip of kajuit; het wordt altijd aangeraden om te beginnen met grondverf. Een primer vult kleine oneffenheden, egaliseert het oppervlak en zorgt voor een goed overschilderbare niet-zuigende basis waardoor de bootlakbeter hecht. Daarbij is de verflaag beter bestand tegen krassen, stoten en vuil wanneer er eerst een geschikte primer is aangebracht.

                      International primer voor antifouling en bootverf

                      Bij Boottotaal vindt u de complete collectie bootverfoplossingen van International. Met de producten van dit merk bent u verzekerd dat uw boot goed beschermd blijft tijdens het vaarseizoen. Naast bootlak in allerlei kleuren, biedt International antifouling, vernis, plamuur, verdunners en primers. De primers van dit merk gebruikt u als onderlaag voor antifouling en bootlak. Welke primer u nodig heeft, hangt af van de ondergrond.

                      • International Interprotect is een veelverkochte epoxyprimer voor staal, aluminium, hout en polyester. Deze primer is sneldrogend en makkelijk te verwerken. Verkrijgbaar in wit en grijs.
                      • International Yacht Primer is een sneldrogende en multi-inzetbare primer voor hout (boven en onder de waterlijn) en polyester, staal en aluminium (boven de waterlijn).
                      • International Primocon: sneldrogende primer voor onder de waterlijn. Onder andere te gebruiken voor het schilderen van gegoten ijzeren en loden kielen.

                      Op zoek naar Epifanes primers? Ook die vindt u in onze watersport webshop. Onder andere Epifanes Multi Marine Primer, Poly-urethane Primer en Washprimer. Heeft u nog vragen over de primers op deze pagina? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.