Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Reviews

   Beste klant,

   Wij waarderen jouw interesse in onze producten en willen graag transparant zijn over ons beleid met betrekking tot reviews. Bij Boottotaal verstrekken we eerlijke en nuttige informatie aan onze potentiële kopers, en we vinden het belangrijk dat onze reviews betrouwbaar zijn. Daarom laten we alleen reviews toe van klanten die daadwerkelijk iets bij ons hebben gekocht.


   Hier zijn de belangrijkste redenen waarom we dit beleid hanteren:

   1. Betrouwbaarheid: Reviews van klanten die een product hebben gekocht, bieden betrouwbare informatie voor andere shoppers. Ze kunnen je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

   2. Klantgerichtheid: We willen de ervaring van onze klanten delen met andere (potentiele) kopers. Om ze zo goed uitgerust het water op te laten gaan.   Hoe werkt het?

   Wanneer je een product bij ons koopt, ontvang je na levering een e-mail met een uitnodiging om een review achter te laten op Kiyoh. Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt andere klanten bij hun aankoopbeslissingen. We moedigen je aan om uw eerlijke mening te delen, positief of negatief, zodat we onze producten en diensten voortdurend kunnen verbeteren.   Het review beleid van Kiyoh lees je hier.