Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Fusion

   Muziek aan boord van je zeilboot, sloep of motorboot zorgt voor nog meer watersportplezier. Fusion Marine is hét toonaangevende merk als het gaat om waterdichte audio. Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   174 Producten
   Super goedkoop!
   FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

   FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

   Fusion MS RA60 bootradio! Nu voor een super sche...

   Deliverytime

   227,-

     Fusion

     Fusion biedt een compleet assortiment aan bootradio’s, watervaste speakers, subwoofers, versterkers en accessoires voor in de kuip en kajuit. Boottotaal is een grote online dealer van Fusion Marine. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen twee werkdagen bij je thuis of aan boord bezorgd.


     Fusion Marine online kopen

     Wanneer je op open water aan het varen bent, wordt geluid veel meer vervormd dan wanneer je thuis naar muziek luistert. Fusion heeft een zogenaamd DSP-systeem ontwikkeld waarmee een audiosignaal op allerlei niveaus en binnen verschillende (extreme) omgevingen wordt geoptimaliseerd. Dit systeem gaat zo elke vervorming van geluid tegen. Deze DSP-technologie is in alle Fusion apparaten ingebouwd, zoals:

     ·       Fusion Marine speakers 

     ·       Fusion radio

     ·       Fusion subwoofers

     ·       Fusion versterkers 

     ·       Fusion Marine Speakers en Subwoofer Sports Upgrade Kit


     Alle Fusion Marine apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik aan boord. Dus wat je ook kiest, je ervaart altijd en overal een optimaal geluid. Heeft je nog vragen over de producten van Fusion Marine? Neem dan gerust contact met ons op.


     Fusion: gemakkelijk te installeren

     Fusion Marine staat bekend om zijn kwaliteit en het gebruiksgemak. Of je nu de Fusion Marine radio MS-RA70N of Fusion speakers wilt installeren op je boot, door het zogenaamde plug-and-play-systeem van Fusion is de installatie heel eenvoudig, ook zonder technische kennis. Voor je het weet geniet je aan boord van je favoriete muziek.


     Kwaliteit voorop

     Fusion Marine kent een lange geschiedenis en is dé toonaangevende specialist op het gebied van goede waterdichte geluidsapparatuur voor de watersportbranche. Fusion is eind jaren negentig in Nieuw-Zeeland opgericht vanuit een passie voor auto’s, muziek en avontuur. Daar werd Fusion al snel zo succesvol mee, dat ze vanuit hun andere liefde, de watersport, ‘Marine’ aan hun assortiment hebben toegevoegd. Alle producten worden uitgebreid getest op de geluidskwaliteit en de waterdichtheid zodat je altijd en overal geniet van het beste geluid. Doordat Fusion de kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan, is Fusion al jaren marktleider op het gebied van maritieme audio. 

     Dus muziekliefhebbede bootbezitters: aarzel niet langer en creëer een volledige Fusion boot met bestsellers als de Fusion Marine Radio MS-RA55, of de Fusion Signature Subwoofer. Bij Boottotaal vind je alle nodige onderdelen en accessoires!