Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Fusion

   Muziek aan boord van je zeilboot, sloep of motorboot zorgt voor nog meer watersportplezier. Fusion Marine is hét toonaangevende merk als het gaat om waterdichte audio. Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   163 Producten
   AWARD-WINNING
   Fusion MS-RA770 Apollo FM/USB/WiFi/BT/NMEA2000/Ethernet

   Fusion MS-RA770 Apollo FM/USB/WiFi/BT/NMEA2000/Ethernet

   Wereld's eerste bootradio met toutchscreen. De Apollo bootradio van Fusion heeft zelfs een award gewonnen!

   Deliverytime

   629,-
     Super goedkoop!
     FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

     FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

     Fusion MS RA60 bootradio! Nu voor een super scherpe deal! Nergens goedkoper! Uitgerust met Digitale DAB+, ontvangst, FM radio en Bluetooth.

     Deliverytime

     227,-
       PRIJSPAKKER
       Fusion MS-RA70 FM/USB/Bluetooth

       Fusion MS-RA70 FM/USB/Bluetooth

       De Fusion RA70 heeft een eenvoudige bediening en een luxe uitstraling. De geluidskwaliteit van de bootradio is geweldig te noemen!

       Deliverytime

       317,-

         Fusion

         Fusion biedt een compleet assortiment aan bootradio’s, watervaste speakers, subwoofers, versterkers en accessoires voor in de kuip en kajuit. Boottotaal is een grote online dealer van Fusion Marine. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen twee werkdagen bij je thuis of aan boord bezorgd.


         Fusion Marine online kopen

         Wanneer je op open water aan het varen bent, wordt geluid veel meer vervormd dan wanneer je thuis naar muziek luistert. Fusion heeft een zogenaamd DSP-systeem ontwikkeld waarmee een audiosignaal op allerlei niveaus en binnen verschillende (extreme) omgevingen wordt geoptimaliseerd. Dit systeem gaat zo elke vervorming van geluid tegen. Deze DSP-technologie is in alle Fusion apparaten ingebouwd, zoals:

         ·       Fusion Marine speakers 

         ·       Fusion radio

         ·       Fusion subwoofers

         ·       Fusion versterkers 

         ·       Fusion Marine Speakers en Subwoofer Sports Upgrade Kit


         Alle Fusion Marine apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik aan boord. Dus wat je ook kiest, je ervaart altijd en overal een optimaal geluid. Heeft je nog vragen over de producten van Fusion Marine? Neem dan gerust contact met ons op.


         Fusion: gemakkelijk te installeren

         Fusion Marine staat bekend om zijn kwaliteit en het gebruiksgemak. Of je nu de Fusion Marine radio MS-RA70N of Fusion speakers wilt installeren op je boot, door het zogenaamde plug-and-play-systeem van Fusion is de installatie heel eenvoudig, ook zonder technische kennis. Voor je het weet geniet je aan boord van je favoriete muziek.


         Kwaliteit voorop

         Fusion Marine kent een lange geschiedenis en is dé toonaangevende specialist op het gebied van goede waterdichte geluidsapparatuur voor de watersportbranche. Fusion is eind jaren negentig in Nieuw-Zeeland opgericht vanuit een passie voor auto’s, muziek en avontuur. Daar werd Fusion al snel zo succesvol mee, dat ze vanuit hun andere liefde, de watersport, ‘Marine’ aan hun assortiment hebben toegevoegd. Alle producten worden uitgebreid getest op de geluidskwaliteit en de waterdichtheid zodat je altijd en overal geniet van het beste geluid. Doordat Fusion de kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan, is Fusion al jaren marktleider op het gebied van maritieme audio. 

         Dus muziekliefhebbede bootbezitters: aarzel niet langer en creëer een volledige Fusion boot met bestsellers als de Fusion Marine Radio MS-RA55, of de Fusion Signature Subwoofer. Bij Boottotaal vind je alle nodige onderdelen en accessoires!