Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Brandblusmiddelen

   Veiligheid staat voorop! Ook op het water. Daarom is het belangrijk om de juiste brandblusmiddelen aan boord te hebben. Ons assortiment bestaat uit verschillende brandblussers en blusdekens.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   20 Producten
   3 JAAR ONDERHOUDSVRIJ
   NEYFIK sprayblusser auto/boot/camper

   NEYFIK sprayblusser auto/boot/camper

   Brandblusser van Neyfik met antivries voorkomt b...

   Deliverytime

   34,94
     3 JAAR ONDERHOUDSVRIJ
     NEYFIK sprayblusser universeel

     NEYFIK sprayblusser universeel

     Brandblusser geschikt voor A+B+F branden.

     Deliverytime

     31,95

       Brandblusmiddelen

       Naast brandblussers hebben we ook rookmelders geschikt voor aan boord. Alle brandblusmiddelen zijn voorzien van een handig ophangsysteem. Zo kun je de brandblusser op de juiste plaats bevestigen zodat de blussers altijd binnen handbereik zijn.

       Welke brandblusser heb ik nodig

       Wij leveren brandblussers met schuim of poeder. Belangrijk is om te weten wanneer je kiest voor poeder- of een schuimblusser. Een schuimblusser wordt gebruikt voor vaste stoffen of vloeistofbranden. Een schuimblusser is minder geschikt voor branden waar elektriciteit aanwezig is. Daarnaast zal een schuimblusser geen verdere schade veroorzaken aan elektra in de buurt van de brand. Een poederblusser is ideaal geschikt voor branden rondom elektriciteit. Let wel dat de poeder uit de blusser schade kan veroorzaken aan elektrische installaties. 

       Maus brandblusser

       Een Maus brandblusser is een zeer unieke brandblusser. Een Maus brandblusser is niet alleen compact maar ook een brandblusser die branden blust met rook. Het grote voordeel van deze manier van blussen is dat elektrische installaties in takt blijven. Echte grote elektrische branden dienen wel met een poederblusser te worden geblust. De rook uit deze brandblusser zorgt er voor dat het vuur geen zuurstof meer krijgt waardoor het vuur gedoofd zal worden. Ook de Maus brandblusser wordt geleverd inclusief ophangbeugel. 

       Brandblusser boot kopen

       Alle brandblusmiddelen worden direct uit voorraad geleverd. Naast de brandblussers en blusdekens leveren we nog eens bootaccessoires en bootartikelen voor op en rond de boot. Ga dus goed uitgerust het water op met Boottotaal. Wij zitten met een team watersporters voor je klaar om al je bootvragen te beantwoorden. Wij helpen je graag! Of het nu om een nieuwe brandblusser gaat of je moet je boot onderhoud geven! Wij kunnen je helpen!