Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Elektrakabel

   Bij Boottotaal vindt u montagekabels, accukabels en speakerkabels van Automarine en Victron. De kabels zijn verkrijgbaar in standaard lengtes van 5, 10, 30 of 50 meter of per meter. Accu- en montagekabels hebben wij in verschillende diktes.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   28 Producten
   Montage kabel (4,0mm x 30 meter)

   Montage kabel (4,0mm x 30 meter)

   Dunwandige montagekabel geschikt voor 12 en 24V ...

   Deliverytime

   54,-
     Platte PVC kabel op minihaspel

     Deliverytime

     7,90
       Platte speaker kabel op minihaspel 8 meter

       Deliverytime

       8,20

         Elektrakabel

         Wanneer u accu’s, speakers of andere apparatuur op de boot wilt aansluiten en/of met elkaar wilt verbinden, heeft u elektrakabels nodig. 


         Elektrakabel voor de boot kopen

         Speakers, navigatie-apparatuur, bootverlichting etcetera moeten allemaal van stroom worden voorzien. Om deze apparaten te verbinden met de stroomvoorziening aan boord, of om een parallelle verbinding te maken tussen twee accu’s, heeft u elektrakabels nodig. Wanneer u een elektrakabel voor de boot wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten:

         •   Dikte van de kabel: de benodigde dikte van de elektrakabel hangt onder andere af van de afstand die de stroom moet afleggen en het maximale vermogen dat het apparaat vraagt. Op internet kunt u formules vinden om de dikte te berekenen. Zorg ervoor dat de kabel niet te dun is, dit kan ervoor zorgen dat de kabel oververhit raakt.
         •   Lengte kabel: de elektrakabels in onze watersport webshop kunt u per meter kopen of in een standaard lengte. Wanneer u een bestaande kabel moet vervangen, weet u precies welke lengte u nodig heeft. U kunt de kabel dan het voordeligst per meter kopen. Weet u nog niet precies welke lengte elektrakabel u nodig heeft? Kies dan een kabel op rol van 5, 10, 30 of 50 meter.
         •   Kleur van de kabel: montagekabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, zwart, groen, geel, bruin, blauw en wit. De kleur van de draad geeft het soort draad aan zoals nuldraad, schakeldraad, fasedraad etcetera.

         Kies de kleur(en) die u nodig heeft voor het aansluiten van de apparatuur. De elektrakabels in onze watersport webshop zijn geschikt voor de boot, dat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen extreme temperaturen, diesel, benzine, olie en andere invloeden van buitenaf. De Automarinemontagekabels zijn zelfs bestand tegen vocht, deze elektrakabels kunt u dus ook buiten toepassen. Voor het aansluiten van speakers op de boot, hebben we speciale speakerkabels. Deze kunt u per beter kopen of op een haspel van 8 meter. Heeft u nog vragen over de elektrakabels? Neem gerust contact met ons op.