Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Aanlegringen

   Aanlegringen bevestig je op de steiger van je thuishaven. De ringen zorgen ervoor dat je je boot makkelijk en veilig kunt vastleggen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Aanlegringen

   Onze aanlegringen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal of RVS. Hiermee kies je voor extra zekerheid. Beiden zijn namelijk roestvrij en daarmee water- en weerbestendig. De ringen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.


   RVS aanlegringen

   RVS is een legering met chroom en nikkel. Dit materiaal is door en door roestvast. Onze RVS aanlegringen zijn van hoog gepolijst RVS AISI 305. Ze zijn geschikt voor montage op de wal of steiger. Wij bieden onze RVS aanlegringen in drie gangbare maten aan: 55x55 mm, 60x50 mm en 80x50 mm. RVS heeft in vergelijking met gegalvaniseerd staal een subtiele, chique glans.


   Gegalvaniseerde aanlegringen

   Gegalvaniseerd staal betekent dat het staal is afgewerkt met een roestwerende laag. Gegalvaniseerde aanlegringen zijn in vergelijking met RVS ringen een stukje goedkoper, maar RVS ringen hebben een iets luxere uitstraling. Onze aanlegringen van gegalvaniseerd staal zijn weersbestendig en kunnen dus op de steiger van je thuishaven worden gemonteerd. Ook deze aanlegringen zijn verkrijgbaar in de drie gangbare maten: 55x55 mm, 60x50 mm en 80x50 mm.


   Talamex aanlegringen

   Zowel onze gegalvaniseerde als RVS aanlegringen zijn van het merk Talamex. Het merk Talamex is het private label van Lankhorst Taselaar. Boottotaal is al jaren officieel dealer van de Talamex producten. Zo leveren wij van Talamex rubberboten en ribs, pikhaken, reddingsvesten, navigatieverlichting, landvasten, kikkers en nog veel meer. Deze watersportproducten zijn scherp geprijsd en goed verpakt.


   Boottotaal: een totaalaanbod aan watersportproducten

   Als watersportliefhebbers hebben wij van onze passie ons werk gemaakt. We bieden de mooiste en beste producten aan via onze webshop Boottotaal.nl. Met meer dan 50.000 watersportartikelen zijn wij één van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Naast aanlegringen hebben we diverse andere fendertypen en toebehoren in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan stootwillen, steiger- of bolfenders. Uiteraard zijn wij altijd beschikbaar voor advies. We bezorgen waar en wanneer je wilt. De levertijd voor onze aanlegringen is 1 tot 3 dagen. Achteraf betalen is mogelijk.