Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Smeermiddelen

   Bij Boottotaal vind je de juiste smeermiddelen van bekende merken als Suzuki Marine, Forté, Vetus en meer.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   93 Producten
   Vetus Transmission Oil

   Vetus Transmission Oil

   Deze olie bevat toevoegingen die de inwendige me...

   Deliverytime

   13,50
     Forté Fuel system cleaner

     Forté Fuel system cleaner

     Forté Fuel System Cleaner (400ml) reinigt in h...

     Deliverytime

     23,75

       Smeermiddelen

       Om lang van je boot te genieten, is goed onderhoud belangrijk. Zeker als het gaat om het onderhoud van je motor. Of je nu een buitenboord- of inboardmotor heeft, dat maakt niet uit.

       Smeermiddelen voor buitenboord- en inboardmotor

       Wanneer je aan het varen bent, wilt je er zeker van zijn dat je motor niet halverwege uitvalt. Door je motor goed te onderhouden, voorkomt je problemen onderweg. Hoe vaak je je motor moet onderhouden, hangt onder andere af van het gebruik. Wanneer je vaak vaart, zult je de motor zeker jaarlijks opnieuw moeten smeren. Bij Boottotaal vindt je smeermiddelen voor de buitenboordmotor maar ook voor een inboardmotor. Smeermiddelen zorgen er niet alleen voor dat de bewegende delen soepel blijven bewegen, maar hebben nog meer voordelen:

       •   Slijtage: door de bewegende delen in de motor regelmatig te smeren voorkomt je snelle slijtage van je motor.

       •   Corrosie en vuil: je motor blijft beschermd tegen corrosie en vuil wanneer je smeermiddelen gebruikt.

       •   Minder brandstofverbruik: een goed onderhouden motor verbruikt minder brandstof en heeft een schonere uitstoot. Beter voor het milieu én je portemonnee.

       •   Optimaal motorvermogen: je motor start sneller en loopt beter wanneer je hem regelmatig onderhoudt. Bovendien maakt je optimaal gebruik van het vermogen.


       Soorten smeermiddelen voor de watersport

       Er zijn verschillende soorten smeermiddelen en cleaners om je motor weer in optimale conditie te krijgen. Welk middel voor je motor geschikt is, hangt helemaal af van het merk en soort motor. Bij Boottotaal vindt je onder andere de volgende smeermiddelen: 2-takt motorolie, 4-takt motorolie en dieselmotorolie, zowel voor buitenboord- als inboardmotoren. Daarnaast bestaat ons assortiment uit staartolie, koelvloeistof, motor cleaner, fuel conditioner, hydraulic steering oil en benzine stabilisator. Bij elk product staat een uitgebreide beschrijving van de werking en voor welke motoren het geschikt is.


       Smeermiddelen voor je boot online kopen

       Dankzij ons uitgebreide assortiment smeermiddelen en andere onderhoudsproducten, vindt je bij Boottotaal precies wat je zoekt om je boot en motor goed te onderhouden. Ook voor bootmeubels, zeilkledingfunsportartikelen en technische benodigdheden zit je hier goed. Bijna alles is uit voorraad leverbaar waardoor je het binnen drie werkdagen in huis heeft.