Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Lifelines

   Veiligheid aan boord is van levensbelang. Naast (automatische) reddingsvesten zijn ook brandblusmiddelen, EHBO kits, reddingsboeien en noodsignalen essentieel aan boord. Bekijk hier ons assortiment!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   15 Producten

   Lifelines

   Wanneer je tijdens het varen te maken krijgt met onstuimig weer zijn er extra voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen zoals het dragen van een harnas en het gebruik van lifelines. Lifelines zijn elastische veiligheidslijnen met 2 of 3 musketonhaken die je aan uzelf en aan een oog of looplijn bevestigt. Een dubbele lifeline met drie haken gebruikt je wanneer je vaak naar voren loopt, de extra haak zorgt ervoor dat je en je bemanning altijd verbonden blijft met het schip.


   Gebruik lifelines aan boord

   Op zee kan het behoorlijk onstuimig zijn. Een plotseling golf of windvlaag kan ervoor zorgen dat je of je bemanning overboord valt. Met een lifeline of veiligheidslijn blijft je altijd verbonden met de boot. Een lifeline bevestigt je aan je reddingsvest of harnas, de andere haak bevestig je aan een oog in de kuip of aan een looplijn. In ons assortiment vind je Besto looplijnen van verschillende lengtes: 6, 8, 10 of 12 meter. Een loopband voor de boot loopt van de punt naar achterkant van het schip en geeft je de bewegingsvrijheid om van de kuip naar het voordek te lopen (en visa versa). Door de musketonhaak aan de lifeline te verbinden, zekert je zichzelf en je bemanning.

   Naast Besto looplijnen, hebben we ook Besto veiligheidslijnen en lifelines. Daarnaast vind je Allpa lifelines met RVS musketonhaken in onze watersport webshop. Alle lifelines zijn van topkwaliteit, omdat veiligheid bij ons voorop staat.


   Boottotaal: alles voor de boot

   Boottotaal is dé online watersportwinkel voor iedereen die graag op of in het water is. Wij bieden alles voor een complete uitrusting van je boot. Van onderhoudsproducten tot lifestyle-artikelen, maar ook op het gebied van veiligheid zit je bij ons goed. Wij hebben een ruim assortiment brandblussers, EHBO-kits, reddingsboeien, reddingsvesten, harnassen en lifelines. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar waardoor je het snel in huis heeft. Retourneren of ruilen is bij ons geen probleem en vanaf 99.- word je bestelling gratis bezorgd.