Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Lifelines

  Veiligheid aan boord is van levensbelang. Naast (automatische) reddingsvesten zijn ook brandblusmiddelen, EHBO kits, reddingsboeien en noodsignalen essentieel aan boord. Bekijk hier ons assortiment!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  11 Producten

  Lifelines

  Wanneer u tijdens het varen te maken krijgt met onstuimig weer zijn er extra voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen zoals het dragen van een harnas en het gebruik van lifelines. Lifelines zijn elastische veiligheidslijnen met 2 of 3 musketonhaken die u aan uzelf en aan een oog of looplijn bevestigt. Een dubbele lifeline met drie haken gebruikt u wanneer u vaak naar voren loopt, de extra haak zorgt ervoor dat u en uw bemanning altijd verbonden blijft met het schip.

  Gebruik lifelines aan boord

  Op zee kan het behoorlijk onstuimig zijn. Een plotseling golf of windvlaag kan ervoor zorgen dat u of uw bemanning overboord valt. Met een lifeline of veiligheidslijn blijft u altijd verbonden met de boot. Een lifeline bevestigt u aan uw reddingsvest of harnas, de andere haak bevestigt u aan een oog in de kuip of aan een looplijn. In ons assortiment vindt u Besto looplijnen van verschillende lengtes: 6, 8, 10 of 12 meter. Een loopband voor de boot loopt van de punt naar achterkant van het schip en geeft u de bewegingsvrijheid om van de kuip naar het voordek te lopen (en visa versa). Door de musketonhaak aan de lifeline te verbinden, zekert u zichzelf en uw bemanning.

  Naast Besto looplijnen, hebben we ook Besto veiligheidslijnen en lifelines. Daarnaast vindt u Allpa lifelines met RVS musketonhaken in onze watersport webshop. Alle lifelines zijn van topkwaliteit, omdat veiligheid bij ons voorop staat.

  Boottotaal: alles voor de boot

  Boottotaal is dé online watersportwinkel voor iedereen die graag op of in het water is. Met meer dan 25.000 watersportartikelen bieden wij alles voor een complete uitrusting van uw boot. Van onderhoudsproducten tot lifestyle-artikelen, maar ook op het gebied van veiligheid zit u bij ons goed. Wij hebben een ruim assortiment brandblussers, EHBO-kits, reddingsboeien, reddingsvesten, harnassen en lifelines. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar waardoor u het snel in huis heeft. Retourneren of ruilen is bij ons geen probleem en vanaf 99.- wordt uw bestelling gratis bezorgd.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »