Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Wetsuits dames

   De dames wetsuits van Jobe hebben de perfecte pasvorm. Deze wetsuits speciaal voor dames leveren we als shorty of als fullsuit.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten

   Wetsuits dames

   Wetsuit dames kopen

   We hoeven u als ervaren schipper vast niet uit te leggen hoe belangrijk het wel niet is dat u te allen tijde in het bezit bent van geschikte kleding tijdens uw boottrip. Veel mensen vinden zaken als een wetsuit dames overbodig of iets dergelijks, maar in de praktijk en met name uit onze ervaring blijkt dat de mensen die daadwerkelijk gebruik maken van een wetsuit dames, hier enorm veel voordelen aan ervaren. Om die reden is het voor u ook écht zaak om vandaag nog uw nieuwe wetsuit dames aan te schaffen en waar kan dat beter dan bij dé specialist op dit gebied? Boottotaal is de website van én voor watersportliefhebbers die er alles aan doet om u dé wetsuit dames te bieden die u tijdens uw volgende boottrip nodig heeft!

   Waarom een dames wetsuit?

   Een vraag die we als Boottotaal zijnde vaak voorbij horen komen, is ‘Waarom moet ik eigenlijk een wetsuit dames kopen?’. Allereerst willen we u melden dat Iedere schipper zijn of haar eigen keuzes maakt en als het een keuze is om geen wetsuit aan te schaffen, dan wordt dit door alle partijen gerespecteerd. Echter, als we de mensen vragen die daadwerkelijk gebruik maken van een wetsuit dames, dan zult u ongetwijfeld te horen krijgen dat een wetsuit dames hét product is voor uw volgende boottrip. Niet alleen zit het erg comfortabel, maar het beschermt ook nog eens tegen weer en wind en zeg nou eerlijk: wat wilt u nog meer?

   Het assortiment van Boottotaal

   De kans is groot dat u inmiddels als even op onze website gekeken heeft. We hopen allereerst ten zeerste dat u niet geschrokken bent van het enorme aanbod wetsuit dames zeilen dat we aanbieden. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er altijd een wetsuit dames bij zit voor welke klant dan ook. De ene klant vindt een bepaalde wetsuit prettiger en mooier dan de andere klant, maar dat betekent niet dat een andere wetsuit beter of slechter is. Lees vooral de productbeschrijving en -specificaties op voorhand goed door om eventuele misverstanden te voorkomen!

   Koop uw wetsuit dames zeilen bij Boottotaal

   Middels onze website schaft u gemakkelijk en snel uw nieuwe wetsuit dames zeilen aan. Wanneer u daadwerkelijk afgerekend heeft, komt ons team vol bezorgers in actie om uw nieuwe wetsuit dames zo spoedig mogelijk te bezorgen zodat u hoe dan ook kunt genieten tijdens uw volgende boottrip van alle voordelen die onze wetsuit met zich meebrengt!

   Vragen, opmerkingen of klachten over een wetsuit dames?

   Heeft u nog vragen over een wetsuit dames of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er alles aan om u de voordelen van onze prachtige wetsuit dames te laten ervaren bij uw volgende boottrip!