Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Impellerpompen

   De impellerpomp wordt vaak als koelwaterpomp gebruikt, maar kan ook voor andere doeleinden worden ingezet zoals: bilgepomp, dekwaspomp, drinkwaterpomp, dieselpomp en oliepomp. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   32 Producten
   Suzuki Impeller reparatieset

   Suzuki Impeller reparatieset

   Originele Suzuki Marine waterpomp reparatieset
   ...

   Deliverytime

   53,99

     Impellerpompen

     De impellerpomp wordt vaak als koelwaterpomp gebruikt, maar kan ook voor andere doeleinden worden ingezet zoals: bilgepomp, dekwaspomp, drinkwaterpomp, dieselpomp en oliepomp. Bij Boottotaal hebben we impellerpompen van Johnson in meerdere varianten. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor je snel aan de slag kunt met het vervangen van je impellerpomp.


     Impellerpomp vervangen

     In onze watersport webshop bieden we alle mogelijke pompen voor aan boord: bilgepompen, waterpompen, koelwaterpompen, dekwaspompen, douche- en lenspompen en meer. De impellerpomp is een universele pomp die niet alleen kan worden gebruikt als koelwaterpomp, maar ook als bilgepomp, waterpomp, dekwaspomp, dieselpomp of oliepomp. De pomp is alleen niet geschikt voor vuilwater, benzine en paraffine. Een impellerpomp heeft een zelfaanzuigend vermogen. Wanneer de pomp als koelwaterpomp wordt gebruikt, wil dat zeggen dat het water wordt aangezogen en doorgevoerd naar de motor. Wilt je een bestaande impellerpomp vervangen? Wij bieden Johnson impellerpompen in verschillende uitvoeringen, geschikt voor 12V of 24V.


     Impellerpomp reviseren of repareren

     In een impellerpomp zit een rubberen ‘rad’ (impeller) dat na verloop van tijd slijt. Deze slijtage kan ervoor zorgen dat het water (of een andere vloeistof) niet goed meer wordt rondgepompt. Wanneer de impellerpomp als koelwaterpomp wordt gebruikt, kan dat ervoor zorgen dat de motor niet genoeg wordt gekoeld. Hierdoor kan de motor ernstig beschadigen. Zo’n rubberen rad heeft dus een belangrijke functie. Het is daarom noodzaak dat je de impeller regelmatig nakijkt en vervangt wanneer dat nodig is. Ook raden we het aan om altijd een reserve impeller aan boord te hebben liggen. Bij Boottotaal vindt je vervangende impellers van alle bekende merken: Jabsco, Allpa, Technautic, Vetus en Johnson. Het is belangrijk dat je goed kijkt naar het model, het merk en de afmetingen. De impeller moet precies passen om hem optimaal te laten functioneren.


     Boottotaal: dé online watersportwinkel

     Bij Boottotaal zorgen we goed voor je en voor je boot. Naast nautische lifestyleproducten en zeilkleding, bieden we alles voor het onderhouden van je boot. Heeft je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je nog vragen heeft over de impellerpompen op deze pagina staan wij je graag te woord.