Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Bezorgen

   Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

   Bij ieder artikel in onze webshop staat de levertijd vermeld. Afhankelijk van de gekozen producten in je bestelling is de levertijd tussen de 1 - 3 werkdagen.
     

   Onze bestellingen worden door DHL bezorgd. Boottotaal.nl draagt de risico’s van de verzending. Indien je niet thuis bent als de postbode het pakket bij je aanbiedt dan wordt het pakket bij je buren aangeboden. Ook kan het pakket worden afgeleverd bij een Service punt. Je hebt dan 7 dagen de tijd om je pakket op te halen voordat het retour wordt gezonden.

     
   XL Service levering (door Boottotaal)Volume bestellingen, boten en buitenboord motoren van "Suzuki en Selva" hebben een XL Service levering door Boottotaal. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

   Zo wordt de bestelling gegarandeerd goed afgeleverd. Vooraf wordt er altijd telefonisch een bezorgmoment met je afgesproken waarop onze chauffeur je bestelling aflevert. Zo kan je de bestelling zelf in ontvangst nemen. Indien je niet thuis blijkt te zijn wordt een alternatieve aflever locatie besproken. 
     
   Overige volume bestellingenBestellingen die groter zijn dan de toegankelijke afmetingen bij DHL worden door WE Service afgeleverd. 
     
   Afhalen bij BoottotaalEen andere mogelijkheid is om je bestelling gratis op onze locatie in Hedel op te halen. Je geeft dit eenvoudig aan bij de te kiezen verzendmethode. Per mail ontvang je een bericht wanneer de bestelling voor je klaar ligt.
     
   Orders welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald op het Service punt worden pas nogmaals verzonden nadat de kosten daarvoor zijn voldaan.
     

   Van de bestellingen die door DHL of We Service worden verzonden ontvang je een track & trace code per e-mail. Zo ben je altijd op de hoogte van waar je pakketje is! Super handig!

     
   Verzendbijdrage

   Voor de kosten van een verzending in Nederland vragen wij een bijdrage van €5,95. Ook voor Servicepunt leveringen. Voor België is dit bedrag €8,95. Overigens worden bestellingen in Nederland van boven de €150,-  gratis verzonden.