Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Accubak

   De voordelen van een accubak voor op de boot zijn groot. Voor elk formaat accu levert Boottotaal een passend accubak. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   25 Producten
   Accubak

   Deliverytime

   23,25

     Accubak

     Ontdek het belang van een accubak voor je boot. Een accubak biedt niet alleen stabiliteit aan de accu, maar beschermt ook tegen lekken en minimaliseert het risico op kortsluiting. Met een meegeleverde deksel en bevestigingsband is het eenvoudig om de accubak veilig vast te zetten in je boot. Onze accubakken zijn geschikt voor verschillende typen accu's, waaronder semitractie, lood, lithium, AGM en gel accu's

     Accubak klein

     Voor zowel kleine accu's als grote accu's. Meet je accu goed op en kies de juiste accubak. Bij een accubak staan de binnen en buiten maten vermeld. Naast de standaard accubakken leveren we ook accubakken geschikt voor 2 accu's. Zo kun je gemakkelijk 24 volt creëren in 1 accubak. 


     Accubak met 12v aansluiting

     Naast de standaard accubakken zijn er ook speciale accubakken met 12 volt aansluitingen aan de buitenzijde. Op deze accubak kunt je bijvoorbeeld gemakkelijk een elektromotor aansluiten zonder de accubak te openen. Dit is extra veilig en zo voorkomt je kortsluiting. Daarnaast zijn deze accubakken voorzien van een USB aansluiting en een zekering. Afhankelijk van de zwaarte van de elektromotor kiest je voor de juiste accubak met de passende zekering. Deze accubakken hebben we van de merken Minn Kota, Talamex, Haswing en Easterner. 


     Accubak kopen

     Voor elk type accu levert Boottotaal een passende accubak. De accubakken zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Alle accubakken worden uit voorraad geleverd. Naast accubakken hebben we ook accu's, accukabels en aansluitingen, accuschakelaars en zekering materiaal. Voor vragen over een van onze accubakken of overig elektra assortiment staan wij je graag te woord!