Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Spoelbakken

   Comfort en gemak zijn belangrijke voorwaarden om nog meer te genieten van het nautische leven. Een wasbak aan boord levert hier een bijdrage aan.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   17 Producten
   Geldig t/m 29 september
   Inbouw spoelbak SNG4245

   Inbouw spoelbak SNG4245

   Mooie robuuste spoelbak voor in uw boot.

   Deliverytime

   329,-
     Inbouw spoelbak SNG4237

     Inbouw spoelbak SNG4237

     Mooie robuuste spoelbak voor in uw boot.

     Deliverytime

     350,80
       Inbouw spoelbak SNG420

       Inbouw spoelbak SNG420

       Mooie robuuste spoelbak voor in uw boot.

       Deliverytime

       263,40

         Spoelbakken

         Hoe fijn is het wanneer u gewoon uw handen kunt wassen en de afwas kunt doen? Bij Boottotaal vindt u spoelbakken voor de boot (en caravan) in verschillende groottes en uitvoeringen. Van kleine ronde wasbak tot rechthoekig exemplaar inclusief gasfornuis. Wij hebben onder andere spoelbakken van de merken Allpa, Dometic en Thetford.


         Spoelbak met klep

         In onze watersport webshop vindt u voornamelijk spoelbakken met klep. De klep zorgt ervoor dat u extra werkruimte heeft in de kombuis wanneer u de spoelbak niet gebruikt. Bovendien kunt u gerust uw vuile vaat in de spoelbak laten staan tijden het varen, de klep voorkomt dat de vaat eruit valt. Sommige spoelbakken worden geleverd met kraan, bij andere spoelbakken moet u de kraan los kopen. U vindt bij Boottotaal ook een compleet aanrecht voor de boot van Allpa, inclusief spoelbak, kraan en gasfornuis. Zo creëert u in één keer een compleet uitgeruste kombuis. De benodigde afvoersets, pompen en slangen zijn los verkrijgbaar.


         Dometic spoelbak

         Booteigenaren kiezen vaak voor de Dometic spoelbak. Deze rvs wasbak heeft een hittebestendige glazen afdekplaat waar u gewoon uw hete pannen op kunt zetten. De spoelbak dient ingebouwd te worden en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen zodat u er altijd een passende spoelboek voor uw boot te vinden is. Zelfs op een sloep kunt u een spoelbak installeren.


         Spoelbak installeren

         De spoelbak zit vaak verzonken in het aanrecht op de boot. Het gat hiervoor kunt u zelf maken. Het aansluiten van de watertoevoer en de vuilwaterafvoer vraagt wat specialistische kennis. Zeker als er nog geen bestaand watersysteem bestaat op uw boot. Behalve de spoelbak heeft u ook een kraan nodig, afvoerset, slangen voor de toevoer en afvoer, drinkwaterpomp en vuilwatertank om het vervuilde water op te vangen. Al deze onderdelen vindt u in onze online watersportwinkel.

         Heeft u nog vragen over de spoelbakken? Neem gerust contact met ons op.