Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Waterzuivering

   Hadex desinfectie is speciaal ontwikkeld om het drinkwater in je drinkwatertank goed te conserveren zodat het drinkwater langere tijd goed van kwaliteit blijft. Drinkwater in een drinkwatertank blijft over het algemeen langere tijd aanwezig in de tank en daarbij is het belangrijk dat er geen bacteriën kunnen groeien in het drinkwater. Hadex hel... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten

   Waterzuivering

   Hadex desinfectie is speciaal ontwikkeld om het drinkwater in je drinkwatertank goed te conserveren zodat het drinkwater langere tijd goed van kwaliteit blijft. Drinkwater in een drinkwatertank blijft over het algemeen langere tijd aanwezig in de tank en daarbij is het belangrijk dat er geen bacteriën kunnen groeien in het drinkwater. Hadex helpt om je drinkwatertank en leidingen te desinfecteren. 


   Hadex gebruiksaanwijzing

   Als je de Hadex desinfectie aanschaft is deze direct gebruiksklaar voor je drinkwater. Met behulp van het bijgeleverde bekertje kun je nauwkeurig de gewenste hoeveelheid bepalen. Daarna kun je het gemakkelijk bij je drinkwater voegen. De vloeistof ment zich dan met het aanwezige drinkwater. Na 30 minuten zal de Hadex al zijn werk doen en wordt je drinkwater gedesinfecteerd. Na deze 30 minuten is het water al drinkbaar en klaar voor gebruik.


   Hadex voor camper of boot

   Bij het start van het seizoen gebruikt je 10 ml. Hadex op 25 liter water. Daarna en gedurende het seizoen voegt je 10-25 ml. toe per 50 liter water. Dit herhaalt je bij iedere tankbeurt. Indien het drinkwater langere tijd stilstaat herhaalt je deze dosering met enkele regelmaat. Denk hierbij aan eens per twee weken. Na de eerste dosering aan het begin van het seizoen is het van belang dat je de Hadex minimaal 24 uur laat inwerken. Zo bereikt je het beste resultaat.


   Hadex 250 ml

   Hadex wordt geleverd in flesjes van 250 ml. De dop is voorzien van een maatbeker voor een eenvoudige dosering van de Hadex aan het drinkwater. Zo gebruikt je altijd de juiste hoeveelheid.


   Hadex kopen

   Hadex besteld je gemakkelijk en voordelig bij Boottotaal. De Hadex die je bij ons besteld wordt geleverd van het merk Starbrite. Starbrite levert alles op het gebied van het reinigen en poetsen van je boot. Besteld je voor 18:00 uur een flesje Hadex dan wordt deze dezelfde dag nog aan je verstuurd.