Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Ruitenwissers boot

   Bij regen of hoge golfslag zorgen ruitenwissers ervoor dat je goed zicht houdt op zee. Of je nu een ruitenwisserblad moet vervangen of op zoek bent naar een complete ruitenwisserset inclusief motor - bij Boottotaal hebben we een ruime keuze aan ruitenwiss... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   55 Producten

   Ruitenwissers boot

   Zoals gezegd hebben we bij Boottotaal hebben een ruime keuze aan ruitenwissers en toebehoren van bekende merken als Roca, Talamex, Allpa en Vetus. 


   Roca ruitenwissers

   In onze watersport webshop vind je een uitgebreide selectie Roca ruitenwissers en toebehoren. Zo hebben we een complete Roca ruitenwisser inclusief motor. Dit populaire model is geluidsarm en heeft een instelbare wishoek (90 of 110 graden). De wisser heeft bovendien een zelfparkerende functie waardoor deze niet midden op het raam tot stilstand komen. De lengte van de rvs armen kun je zelf instellen: van 280 tot 360 mm. Je kunt kiezen uit een 12V of 24V ruitenwissermotor. Daarnaast hebben we van Roca losse ruitenwisserarmen ter vervanging van een kapotte arm. Ook een Roca ruitenwissermotor kunt je bij ons los bestellen. 


   Ruitenwissers voor de boot van Talamex, Vetus, Allpa en Roca

   Naast Roca vind je ook andere ruitenwissers en toebehoren van kwaliteitsmerken. Zoals de Vetus ruitenwisserbladen die bij ons verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. Van Talamex hebben we verschillende rvs wisserarmen en wisserbladen ter vervanging of reparatie van je ruitenwissers aan boord. Wissers kunnen na verloop van tijd uitdrogen waardoor ze niet goed meer functioneren, het is daarom belangrijk om de wissers tijdig te vervangen. Handig: Talamex heeft ook een ruitenwisser die je met de hand kunt bedienen. U vindt deze in onze watersport webshop.   Een ruitenwisser op de boot monteren is vaak vrij eenvoudig. Zeker wanneer er al een bestaande aansluiting is. Wanneer je zelf een ruitenwisser op je boot wilt aansluiten, heeft je een ruitenwissermotor nodig. Bij ons vindt je een ruitenwissermotor van 12V of 24V, onder andere van Allpa, Talamex en Roca. 


   Boottotaal: alles voor de boot

   Bij Boottotaal bieden wij naast lifestyle-artikelen voor aan boord, ook een enorm assortiment aan technische benodigdheden zoals stuurkabels, motorinstrumenten , impellers, boegschroeven, ruitenwissers en veel meer. Met meer dan 50.000 watersportartikelen zijn wij één van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor we ze binnen drie werkdagen bij je thuis kunnen afleveren. Heb je nog vragen over de ruitenwissers voor je boot? Neem gerust contact met ons op.