Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je goed uitgerust het water op!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Putsen

  Gebruik een van onze putsen bij het wassen van jouw boot. Er zijn rubberen of PVC putsen met hengsel of een opvouwbare puts gemaakt van zeildoek.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten
  Aanbieding
  Puts 7 Liter

  Puts 7 Liter

  Stevige en goed afgewerkte puts. Helpt je perfec...
  17,95
  PVC puts zwart

  PVC puts zwart

  Maak je boot schoon met deze handige puts aan bo...
  24,50
  PVC puts antraciet
  24,50
  PVC puts wit
  24,50
  PVC puts oranje
  24,50
  PVC Puts Navy
  24,50
  Aanbieding
  Opvouwbare puts
  16,20
  PVC puts grijs
  24,50

  Putsen

  Een puts is een emmer voor aan boord van uw schip. Een puts is over het algemeen gemaakt van rubber of PVC om schade aan uw boot te voorkomen. Aan de hendel van de punt kunt u een lijn vastmaken. Met deze lijn kunt u de puts vanuit het water binnenhalen. Zo heeft u water om bijvoorbeeld de boot te wassen. 

  Opvouwbare puts

  Heeft u weinig ruimte aan boord en wilt u toch een puts? Dan hebben we voor u de oplossing! Een opvouwbare puts is daarvoor de ideale oplossing. Een opvouwbare puts is voorzien van een hendel en een deksel. Dankzij bijzonder ingenieuze vouwtechnieken kunnen onze verschillende modellen vouwputsen ruimtebesparend worden opgevouwen, deze opvouwputsen zijn stabiel en kunnen veilig gevuld worden met water. De opvouwbare puts is geschikt voor het vervoeren van serviesgoed en dient tevens als afwaskom met gelaste naden en een dikke zeildoekstof.

  Puts emmer 

  Van het merk Talamex hebben we puts emmers voor de boot in verschillende kleuren. Zo heeft u naast een praktische puts ook nog een mooie opvallende puts aan boord. Denk hierbij aan putsen in de kleuren wit, oranje, blauw, grijs en zwart. 

  Koop een stevige puts voor al je schoonmaakwerkzaamheden aan boord!

  Om je dek te wassen of te schrobben is een rubberen of PVC puts de ideale oplossing! Om er voor te zorgen dat de puts onder water gaat en zich vult met water, is het rubber of PVC op de bodem van de puts verzwaard. Wij leveren putsen met metalen hendel of PVC hendel. Aan de hendel is eenvoudig een landvast of touw te bevestigen om zo gemakkelijk de puts te vullen met buitenwater naast de boot.