Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Putsen

   Gebruik een van onze putsen bij het wassen van jouw boot. Er zijn rubberen of PVC putsen met hengsel of een opvouwbare puts gemaakt van zeildoek.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Putsen

   Een puts is een emmer voor aan boord van je schip. Een puts is over het algemeen gemaakt van rubber of PVC om schade aan je boot te voorkomen. Aan de hendel van de punt kun je een lijn vastmaken. Met deze lijn kun je de puts vanuit het water binnenhalen. Zo heeft je water om bijvoorbeeld de boot te wassen. 


   Opvouwbare puts

   Heb je weinig ruimte aan boord en wil je toch een puts? Dan hebben wij de oplossing voor jou: een opvouwbare puts! Een opvouwbare puts is voorzien van een hendel en een deksel. Dankzij bijzonder ingenieuze vouwtechnieken kunnen onze verschillende modellen vouwputsen ruimtebesparend worden opgevouwen, deze opvouwputsen zijn stabiel en kunnen veilig gevuld worden met water. De opvouwbare puts is geschikt voor het vervoeren van serviesgoed en dient tevens als afwaskom met gelaste naden en een dikke zeildoekstof.


   Puts emmer 

   Van het merk Talamex hebben we puts emmers voor de boot in verschillende kleuren. Zo heb je naast een praktische puts ook nog een mooie opvallende puts aan boord. Denk hierbij aan putsen in de kleuren wit, oranje, blauw, grijs en zwart. 


   Een rubberen of PVC puts de ideale oplossing!

   Om er voor te zorgen dat de puts onder water gaat en zich vult met water, is het rubber of PVC op de bodem van de puts verzwaard. Wij leveren putsen met metalen hendel of PVC hendel. Aan de hendel is eenvoudig een landvast of touw te bevestigen om zo gemakkelijk de puts te vullen met buitenwater naast de boot.