Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Koppelstukken

   De gasinstallatie op een boot bestaat uit meerdere onderdelen die er samen voor zorgen dat je veilig gebruikmaakt van gas aan boord. Deze onderdelen moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen om lekkage te voorkomen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   13 Producten

   Koppelstukken

   Op veel boten wordt gas gebruikt voor het kooktoestel, de koelkast en het verwarmen van de kajuit. Een gasinstallatie aan boord zorgt ervoor dat je niet altijd afhankelijk bent van stroom. Maar gas heeft ook een nadeel; wanneer de installatie niet veilig is, brengt dit risico’s met zich mee. Het wordt dan ook aangeraden om de gasinstallatie op je boot door een professional aan te laten leggen en deze regelmatig te laten keuren. Bij Boottotaal bieden we alles voor een veilige gasinstallatie op de boot. Van gasdrukregelaarstot messing koppelstukken. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar waardoor je het de volgende dag in huis heeft.


   Messing koppelingen voor de boot

   Naast de bekende flexibele oranje propaanslangen, wordt er aan boord ook gebruikgemaakt van koperen gasleidingen, ook wel vaste gasleidingen genoemd. Doordat deze, in tegenstelling tot de flexibele gasslang, niet kunnen knikken of draaien zorgen deze vaste leidingen voor een veilige gasinstallatie aan boord. Om deze leidingen met elkaar te verbinden heeft je messing koppelingen of koppelstukken nodig. Bij Boottotaal vindt je verschillende messing koppelstukken, zoals:

   • Messing koppelingen (recht en haaks): voor het koppelen van twee koperen gasleidingen.
   • T-stuk messing koppelingen: voor het verbinden van meerdere vaste gasleidingen.
   • Messing koppeling schotdoorvoer (haaks en recht): voor het aanleggen van een veilige schotdoorvoer.
   • Messing koppeling met slangpilaar: voor het koppelen van een vaste en flexibele gasleiding.
   • Messing eindstops: voor het afsluiten van een gasleiding.


   Deze koppelingen van Talamex zijn van de hoogste kwaliteit en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.


   Boottotaal: alles voor een veilige gasinstallatie aan boord

   Boottotaal is één van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Wij bieden een compleet assortiment zodat je goed uitgerust het water opgaat. Ook voor een veilige gasinstallatie vindt je bij ons de juiste benodigdheden: gasbeugels, gasdrukregelaars, gaskranen, gasleidingen, gasalarmsystemen en messing koppelstukken. Heb je nog een vraag over de messing koppelingen op deze pagina? Neem gerust contact met ons op.