Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Luikringen

   Met een van onze luikringen opent u uw bootluik of dekluik zonder moeite. Naast standaard luikringen leveren wij ook modellen met een slot. Zo kunt u, uw dekluik of bootluik goed en veilig afsluiten. Ons aanbod vindt u op deze pagina.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   34 Producten
   Luikhandgrepen

   Deliverytime

   72,-
     Luiksluiting 70 mm

     Deliverytime

     76,96
       RVS ronde luikring 50 mm

       Deliverytime

       9,95
         RVS luikring 60 x 75

         Deliverytime

         9,95
           Rvs Luikring 421890

           Deliverytime

           62,94
             Rvs Luikring Veerbelast

             Deliverytime

             82,95

               Luikringen

               De luikringen kunnen verzonken worden gemonteerd zodat u nooit tegen de luikringen kunt stoten. Daarnaast zijn de luikringen gemaakt van corrosie bestendig materiaal zodat de luikringen onder alle omstandigheden mooi blijven. Ook op zoutwater blijven de luikringen dus mooi.  


               Luikring boot

               Onze luikringen speciaal gemaakt voor boten zijn van een betere kwaliteit dan luikringen van een bouwmarkt. Het verschilt zit hem vooral in de kwaliteit van het RVS en aluminium. Deze zijn beter bestand tegen weersinvloeden en zullen beter mooi blijven. Luikringen voor boten hebben we in veel verschillende maten en vormen. Zo hebben we ronde, vierkante en rechthoekige luikringen. 


               Luikslot boot

               De luikringen met luikslot zijn te monteren in bootluiken waardoor u de luiken op slot kunt doen. Dit in combinatie met een luikring maakt het ook nog eens makkelijk om uw luik te openen en is het ook nog eens fraai weggewerkt. De luikringen met luikslot worden geleverd inclusief sleutel en zijn te monteren in luiken tot 20 mm. De meeste luiktsluitingen verkopen wij van het merk Perko. Perko wordt namelijk ook al veel gemonteerd in boten vanaf de nieuwbouw. Als alternatief hebben we ook luiksluitingen van Allpa en Talamex.  


               Luikringen messing

               Naast RVS, aluminium en kunststof luikringen leveren we ook messing luikringen. Deze worden vaak gebruikt op de klassieke schepen. De mooie goudkleurige glans geven een mooie uitstraling aan uw boot. De messing luikringen leveren we in ronde, rechthoekige en vierkante vormen. Ook deze luikringen kunt u mooi verzonken monteren in een van uw luiken.


               Luikringen boot kopen

               Alle luikringen kunt u bij ons uit voorraad bestellen en worden direct aan u verzonden. Naast onze luikringen leveren wij ook boot en dekluiken. Om uw luikringen te bevestigen hebben wij ook een mooi assortiment messing en rvs schroeven en boutjes.