Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Ankerrollen

   Zoek je een betrouwbare geleiding voor je ankerketting? Bekijk het ruime assortiment ankerrollen van Boottotaal. In onze webshop vind je diverse ankerrollen in verschillende uitvoeringen en formaten.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   Ankerrollen

   Een ankerrol bestaat uit twee zijplaten met hiertussen een rol waarover de ankerketting kan lopen. Onze ankerrollen zijn gemaakt van RVS of nylon. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee in het gebruik voor je bootankers. Kwaliteit staat voorop bij Boottotaal.


   Ankerrol RVS

   Kiest je voor een ankerrol van RVS dan kiest je voor kwaliteit. RVS is een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Deze materialen samen zorgen voor een perfecte bescherming tegen roest, waardoor het ideaal materiaal is voor op het water. Wij bieden verschillende ankerrollen van RVS van het merk Allpa.


   Allpa ankerrollen

   Als watersporter bent je vast het merk Allpa weleens tegengekomen. Al jaren is dit merk een toeleverancier van watersportonderdelen. Van ankerrol tot generator en brandstoftanks, Allpa heeft het allemaal. We zijn dan ook trots dat wij dit merk in ons assortiment hebben opgenomen. Alle artikelen van dit merk vindt je bij ons tegen aantrekkelijke prijzen. Voor zowel motorboten als zeiljachten heeft Allpa een compleet assortiment. Wilt je meer weten over een Allpa ankerrol of een ander product? Wij beantwoorden je vragen graag.


   Ankerrollen en ankers

   Ankerrollen en ankers zijn onlosmakelijk verbonden. Heeft je ook nog een anker nodig voor je boot? Boottotaal heeft een compleet assortiment ankers. Of je er nu eentje zoekt voor je sloep, zeilboot, rubberboot of roeiboot, wij hebben het geschikte exemplaar voor je.

   Ankerrol kopen

   Heeft je de juiste ankerrol voor je boot gevonden? Een ankerrol kopen is bij ons heel gemakkelijk. Naast ankerrollen bieden wij alles voor de echte watersporter. Onder de categorie ankers en toebehoren vindt je ankers, landvasten, ankerlijnen, meerpennen en alles wat je op en rondom je bootnodig heeft. Zo weet je zeker dat je over alles beschikt om veilig het water op te gaan. Koop je een ankerrol bij ons dan profiteert je van scherpe prijzen. Daarnaast ben je verzekerd van een snelle levering. Wil je van persoonlijk advies voorzien worden? Neem contact met ons op, wij helpen je graag de juiste keuze te maken.